Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o will.i.amie?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

will.i.am- jest to wykonawca muzyki elektronicznej, multiinstrumentalista itp. lider Black Eyed Peas.

Zaczynał jako raper, skończył jako producent elektronicznych rąbanek.

Co o nim sądzicie?

Dla mnie gość, mimo że jest Illuminatem i trzepie kasę (najpierw lansowali go na plażowego, wyluzowanego gościa z dredami, teraz na takiego technologicznego, bardziej to pierwsze wolałem) jest świetny.

Zarówno starsze utwory "plażowe" (Heartbreaker zwłaszcza) jak i nowe rąbanki niesamowicie przypadają mi do gustu.

Kurczę, on nawet z BIEBEREM

Z BIEBEREM

nagrał świetny utwór!

Owszem, używa autotune, ale słuchałem jego piosenek bez tego dopalacza i muszę przyznać że bez AT głos też ma świetny. Poza tym nie jest taki jak inni illuminaci- parę trójkątów w teledyskach (nie wszystkich) i na tym koniec, porównajcie to np. z Ke$hą i Die Young...

Moje dwie ulubione:

Co do drugiego, można się kłócić czy to gówno czy fajny utwór, ale chyba co do pierwszego przyznacie, że to świetny, plażowo- klubowy łagodny kawałek który od razu wpada w ucho :)

Zamierzam sobie kupić obie płyty, willpower i Songs About Girls. Jebie mnie to, że trzepie kasę, i tak willpower ma fatalne wyniki sprzedaży.

A co wy o nim sądzicie?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie wypowiem się na temat tego co on robi i czy robi to dla kasy i w ogóle bo każdy ma inne zdanie. Muzykę ma dobrą, z reguły wolę jego najnowsze utwory(oprócz tego najnowszego shitu bo Bieber) ale stare jak np. ten co podałeś jako 1 też jest dobry.

Opublikowano

Lepszą muzykę tworzył z BEP, niż solowo i na tym pozostanę. Wg mnie, trochę badziewną muzykę tworzy sam, ale każdy ma inny gust...

Opublikowano

Nie moje gusta,bo takie każdy ma inne...

Mi osobiście nie podobają,nie przyznam także ,iż druga jest "fajna" albo dana "klimacikowo", bo według mnie jest tu puste "łu-bu-cu-łu-bu..." ;)

Nie wiem jak wam,ale tak jak zresztą już powiedziałem mi się nie podoba, ale nie powiedziałem ,iż will.iam robi złe piosenki(jedna wpadła mi w ucho,ale nie pamiętam tytułu).

Pomocnik
Opublikowano

Will i Am'a lubiłam od zawsze, nawet piosenek z Biebsem słucham tylko i wyłącznie ze względu na niego. ;)

nWHug0o.png

Opublikowano

Will i Am'a lubiłam od zawsze, nawet piosenek z Biebsem słucham tylko i wyłącznie ze względu na niego. ;)

Nom. Może i jest autotune, ale kiedy wchodzi z tym tekstem "they call me will-a stay so coll..." to ja mam wrażenie, że jest to perfekcyjnie zrobione i wypowiedziane :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

zdeecydowanie wole go w bep

jak dla mnie sprzedal sie trochu

Trochu? Odlaczyl sie od grupy, przestal nagrywac hiphop, reklamuje beats audio, ultrabooki intela, akcesotia i.am+ do iPhone... jak dla mnie to BARDZO sie sprzedal :D ale i tak go lubie

Opublikowano

mi się podoba od kiedy odszedł od BEP bardziej jest na "widoku" i widzę go mój ulubiony kawałek to Will.i.am ft Nicki Minaj- Check it Out super nutka.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Zakochałem się także w tym, podkład rewelacyjny, słowa beznadziejne ale niesamowicie rytmiczne, w ogóle świetne wyczucie i tym podobne :)

Wiem, że z BEPu ale o ile się nie mylę, to on robił podkłady i grał pierwsze skrzypce w tym zespole :)

No ale nie mogę, to po prostu genialne jest. Najfajniej to brzmi, jak mówi "so come on lets go, let`s lose control" super intonuje :P

Swoją drogą, spodziewałem się napływu haterów "to nie muzyka" "wolę rocka" itp.

Opublikowano

heel jea ! :D

This is love 3x.

Ogólnie to miał pare hitów z Fergie, nic do jego muzyki nie mam. Jest spoko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze to jest super :)

Tekst jak na pop, bardzo dobry :D

Dlaczego mówią że niebo jest limitem
Kiedy widziałem ślady stóp na księżycu
Dlaczego twierdzą że niebo jest limitem
Kiedy widziałem ślady stóp na księżycu
Teraz wiem że niebo może być wysoko
Ale kochanie to nie jest tak naprawdę tak wysoko
I wiem że Mars może być daleko
Ale kochanie to nie jest tak naprawdę tak daleko
Chodźmy, dosięgnijmy gwiazd
Dosięgnijmy gwiazd
Dosięgnijmy gwiazd
Dosięgnijmy gwiazd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten koleś to zwykly sprzedawczyk .

ZR_o79.gif

Opublikowano

Ten koleś to zwykly sprzedawczyk .

To nie jędker co pierdolił "nigdy się nie sprzedam" i jak hajs się skończył branżę zmienił...

Te elektroniczne cykacze nawet spoko, kiedyś mocno jarałem się BEP i jego starymi kawałkami, teraz od czasu do czasu sobie coś puszczę na odmułę, a kawałek z Bieberem, skipuję Biebera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...