Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ak czy m4

Nexus01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym wam sięl epiej gra m4 czy ak dlaczego?

ak 47 jest lepsze :D

duzy recoil, ogromne dmg :D

a m4 duzy recoil , male dmg ;/

chyba ze m4 z tlumikiem to m4 bym wybral :D ma duze dmg i jest jak ak 47 :D

ak i m4 z tlumikiem maja duzy recoil i dmg :D

bronie jak ak maja ogromny recoil = trzeba sie nauczyc nia grac/strzelac zeby byla dobra :D

ja gram galilem :D = recoil wiekszy niz w ak

ale za to dmg jest o 50% wieksze xD^^

Opublikowano

To tak :0

Ak ma bardzo duży rozrzut ale też ma siłę czyli szybciej zabijesz niż m4 i najlepiej strzelać seriami :)

M4 to bardzo dobra broń ma mniej siły niż ak ale za to mały recoil oraz jest dokładana i najlepsza dla początkujących :_

Opublikowano

Jak umiesz grać to recoil nie jest problemem.

Akurat gram obydwoma broniami i muszę stwierdzić tak.

Ja jak się nastawię, że zabijam tylko strzałami w głowę to biore m4, mniejszy rozrzut.

Jak ide 'na zadyme' to biore ak47, grając tą wspaniałą bronią uczysz się prawdziwej gry.

Moja odpowiedz brzmi ak47, ze względu na to, iż lubię sobie 'ponakurwiać'.

M4 jest celniejsze kosztem mniejszego dmg.

Taka wskazówka grając ak - celuj niżej, kiedy wywalasz całą serie.

Może pogramy kiedyś?

Aktualnie gram na NA nick TheMrZarax.

Opublikowano

Jak się gra AK, to jest ciężko trafić w przeciwnika, ale jak się trafi to zadaje się duże obrażenia.

Jak się gra M4A1 to jest łatwo trafić w przeciwnika, ale jak się trafi to zadaje się mniejsze obrażenia niż podczas gry z AK.

M4 jest według mnie lepsze, bo przy pierwszej grze tą bronią można sobie poradzić, a jak się gra AK to trzeba troszke pograć żeby łatwo się grało.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

AK- Wiekszy odrzut ale za to jakoś szybciej padają (duzy damage) Jak ogarniasz gre i duży rozrzut bierz ak

M4-Jak dla kazdego jest dobra na początek i nie tylko ;) I ma mniejszy rozrzut który łatwiej ogarnąć ;)

Opublikowano

Ja osobiście polecam Broń Ak-47, jest szybka, pod względem Damage, dzięki czemu szybciej zabijasz przeciwnika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...