Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Początkowa Postać

Str33t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all :) , zrobiłem już wszystkie samouczki ;d i dostałem 493 pz . Jak się później dowiedziałem za te pz kupuje sie bohaterów . No więc pytanie teraz jakiego bohatera kupić za te właśnie punkty ;p ? A może zbierać na bohaterów za 1350 pz ? Jakie jest wasze zdanie , proszę o odpowiedzi :) .

Opublikowano

Ja radził bym ci kupić na początek postać za 450 PZ i jedna z takich postaci może być Garen ja również jak zaczynałem przygodę z lolem kupiłem tą postać

64l7.png

Opublikowano

Ok. dzięki , jeszcze zaczekam na dalsze odpowiedzi na razie masz like :D

Opublikowano

Garen

Master yi

Xin zhao

Warwick

chogath

teemo

Oto najlepsze początkowe champy

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Polecam ci postacie za 1350, szybko na nie zarobisz i niektóre są naprawdę dobre wymieniam z bliska : jax, malphite, amumu, cho gath. Na dystans : teemo, tristiana, veigar, fiddlesticks. Jest też dużo stronek z poradnikami do tych postaci np: how2win.pl, how2play.pl (polskie), mobafire.com, probuilds.com, solomid.net (anglojęzyczne).

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Ryze

- snare

- niskie cd

- mana power

- spell vamp

- aoe spells ult

Pewnie połowy z tego nie zrozumiał. Pisał przecież, że jest początkujący.

Ja ci polecam Garena. Ładne obrażenia, wytrzymały, uciszenie (przeciwnik nie może używać umiejętności LUB Master Yi: dobry damage, leczenie, teleport do przeciwnika.

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Ja na początku mojej przygody z Lolem zakupiłem Mastera, bardzo dobra postać i łatwo ją ogarnąć :)

Opublikowano

@2xUp Chodziło chyba o Cios Alfa - Jednak to nie jest teleport. Coś w stylu dobiegnięcia.

@Top. Tez polecam ci Master'a Yi. Dobra postać na początek i szybko można ją ogarniać.

Opublikowano

Jeżeli chcesz AD To polecam Mastera Yi można go robić pod AD i AP
A jak jakąś z dystansu to Ashe :
Ma Global ulta , Slow z 2 skilli
Lub jeżeli uzbierasz 1350 to polecam kupić :
Fiddlesticka
2 postacie możesz dostać za darmo ( tristane i alistara ) : za polubienie i zasubskrybowanie kanału Riota :)

<3

Koza Gold

Opublikowano

Ja poleciłbym Ashe, bo na początek bardzo dobry, prosty w grze, i dość mocny champion. Ma aoe dmg, długiego stuna, przyzwoite CC ( 3x slow, stun ), i może odkrywać mapę by zapobiec gankom.

Opublikowano

Ja bym ci radził grać postaciami z rotacji i potem kupić jakaś postac za 6300 a potem kupujesz co chcesz.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...