Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC3 BLOCKER

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instrukcja:

1.Odpal vac3 blocker.
2.Włącz CS 1.6
3.Podaj ścieżkę do steam.dll
4.Zaznasz BLOCK VAC3 MODULE
5.Agreed
6.Odpal byle jakiego czita i  graj.

Credits:

XMCheats

Download:

http://www.speedyshare.com/ukhfp/VAC3-Blocker.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/4f9a8065f94bf8265aa15ea3246282101544740d898f468ab0fe29dac14f3897/analysis/

PMK3yt4.png

Opublikowano

ale co to daje?

Możesz odpalać Wykrywalne cheaty typu Leis czy tam Inteligenta, a mimo to nie dostaniesz VAC Bana.

Opublikowano

Przecież to nie działa ludzie, jak przez steam.dll można blokować VAC'a -,-. Steam.dll to plik od steama, który nie ingeruje w gry więc lol...
PS. Następnym razem nie wrzucaj czegoś z innego forum zanim tego nie sprawdzisz.

Opublikowano

Przecież to nie działa ludzie, jak przez steam.dll można blokować VAC'a -,-. Steam.dll to plik od steama, który nie ingeruje w gry więc lol...

PS. Następnym razem nie wrzucaj czegoś z innego forum zanim tego nie sprawdzisz.

Działa. Anon1337 pozwolił mi to udostępnić oraz on to testował 1 miesiąc i odpalał nawet unreal rage który jest na 100% wykryty i nie dostał bana po miesiącu. A można dla niego wierzyć z wielu powodów:

- sprzedawał własne cheaty

- crackował wiele cheatów

Ty jesteś pewnie tym niedowiarkiem z tamtego forum co tak hejtuje Anona. I tak, sprawdzałem to. Testowałem równo 2 tygodnie na moim drugim koncie gdzie używałem przez prawie cały czas leisów, unreal rage które są wykryte.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Działa. Anon1337 pozwolił mi to udostępnić oraz on to testował 1 miesiąc i odpalał nawet unreal rage który jest na 100% wykryty i nie dostał bana po miesiącu. A można dla niego wierzyć z wielu powodów:

Ty jesteś pewnie tym niedowiarkiem z tamtego forum co tak hejtuje Anona. I tak, sprawdzałem to. Testowałem równo 2 tygodnie na moim drugim koncie gdzie używałem przez prawie cały czas leisów, unreal rage które są wykryte.

Moze jakies realne dowody na to. Sorry ale sam nie wierze w takie bajerki, niewykrywalne czity ok, sa ale zeby byl "program" ktory blokuje vac i mozna bylo uzywac wykrywalnych czitow.

Jestem z tych osob ktore sa niedowiarkami, a stracic steam mi szkoda.

Wypowie sie wiecej osob to moze i sprobuje.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Tak, panie Xoni jestem z tamtego forum.

Powtarzam po raz ostatni TO NIE DZIAŁA.

I coś na koniec te wasze śmieszne 2 tygodnie nie jest wyznacznikiem dla bana, po updacie vaca, ludzie dostali bany z dnia na dzień więc tam wiesz.

Skorot anon taki zaawansowany to dlaczego nie wie, że plik steam.dll nie wpływa na jakąkolwiek grę, a tym bardziej na VAC?

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tego nie pobieram .-.

I dobrze bo to jest już detected..

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

download wygasł, kosz

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...