Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] które z tych itemów lepszy i który lepiej kupić?

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do porównania takie itemy i nie jestem pewien które będą lepsze i bardziej warte zakupu.

Do porównania mam te itemy :

Krwiożercza Hydra czy Krwiopijec

Paszcza Malmortiusa czy Rtęciowy Bułat

Które itemy będą lepsze, przydatniejsze i dlaczego?

Opublikowano

To zależy od postaci.

Krwiopijec - więcej ad i lifesteala

Hydra - lepsza na postacie typu fiora

Bułat daje nam cleansa ,lepszy gdy przeciwny team ma dużo cc

Opublikowano

Bułata praktycznie nie opłaca sie budować na cokolwiek, zbyt drogi i zbyt mało daje jak na taki item, ja skladam zawsze malamortiusa.

Opublikowano

Rtęciowy Bułat to item useless moim zdaniem, już lepiej wziąć zwyczajnie cleansa niż marnować slota na ten item, takie połączenie bonusów z tego itema jest słabe, dlatego zdecydowanie wygrywa Malmortious.

Hydra vs BT to zależy całkowicie od postaci, ja osobiście wole bardziej BT bo jest bardziej uniwersalny.

Opublikowano

Oczywiście Paszcza

A co do BT i hydry to tak - Hydrę się bierze gdy umiejętności postaci są w stanie zfocusować tylko jedną osobę, np Darius czy Fiora. Przykładowo: Jakby wyglądał Darius z BT?

Opublikowano

Oczywiście Paszcza

A co do BT i hydry to tak - Hydrę się bierze gdy umiejętności postaci są w stanie zfocusować tylko jedną osobę, np Darius czy Fiora. Przykładowo: Jakby wyglądał Darius z BT?

Jak darius mający BT -.- .

Co do tematu to oczywiście Paszcza Malmortiusa, rtęciowy bułat zbyt mało daje jak na swoją cenę, wystarczy wziąć cleansa. Co do Hydry oraz Krwiopijca, tutaj zależy wszystko jaką postacią gramy, jednak ogólnie Krwiopijec spisuje się lepiej dla większości postaci niżeli Hydra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...