Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Znowu problem z HammerMT2 ;(

BasPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym przedstawic wam mój problem dotyczący prywantego serwera HammerMT2 a więc przejdźmy do rzeczy.

Ściągłem sobie Hammera z myślą dobrego spędzenia czasu ściągłem Easter Client 2013 odpaliłem wszystko ok po chwili loguje się na moje dawne konto gdzie grałem szamanem i miałem dosyc dobre eq, gdy wybrałem postac eq nie było widac, ide sobie do handlarza zbroją i wybieram ostanią zakładke i pisze coś tam client v3 to to pobrałem v3 odpalam i mam już dawne eq ale nie mam broni a miałem no to ide kupic broń i pisze client v2 to to pobrałem client v2 odpalam i nie mam eq.Renistalowałem już wiele razy i nic.

Proszę o szybką odpowiedz z góry dziękuje... :angry:

Opublikowano

Client jest uszkodzony. z Clienta v3 skopiuj plik item.epk i item.eix oraz index i root i locale_l i to powinno pomóc

@Edit: No tak zapomnialem ze to nie polski serw xD

Nie mam go na kompie to nie pomoge ;d

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak narazie reinstaluje v3 więc zobaczymy

Ok przeinstalowałem ale tych plików jakich napisał lolowo12 nie mam wogle :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Proszę o zamkinęcie tematu,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...