Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RunesOfMagic konto/broń

AlfsiuSojerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pomyślałem sobie że jest sporo takich ludzi którzy coś w runesie zdziałali a już nie grają, a więc przejdźmy do rzeczy. Jeżeli ktoś chciałby oddać konto w dobre ręce może być pewny że zachowam je wyłącznie dla siebie a jeżeli ktośowe konto posiada lecz to co tam jest i tak sięmarnuje to może chociażofiaruje osobie potrzebującej ( mi ) broń, a tak dokładniej to mieczyk 1ręczny na 72-75 level+16 t10/11 w hd 110-126? odrazu odpowiadam na pytanie które sobie wiele osób czytających to zada : Nie Nie mam jeszcze takiego levelu ale w wakacje zamierzam dobic do 75 levela rycerzem dlatego codzień katuje misje. Następne pytanie to pewnie czemu nie zarobie na taką broń? otusz ja diasy doładowałem tylko 3 razy i to za każdym razem jak był jakiś % na diasy i wykorzystałem je dla siebie a i tak z takich diasów bym dużo nie zarobił bo 1 ok. 100-120k na serwerze CATH i właśnie na serwerze CATH SZUKAM TAKIEGO UZBROJENIA (KONTA). Zarobek w inny sposób jak np drop na cerberach = cerbery często zajęte a jak wolne ja i tak nie mam potek dropu ani nic a buffem gildi 15% na drop w godzinke max 50-60 wydropie co sie nie opłaca i na to wychodzi że innego środka na zarobek nie mam. Mam Nadzieje że chociaż kilka odpowiedzi będzie pozytywnie rozpatrzonych na moją prośbę. A więc gdyby ktoś mógł oddaćbroń taką na serwerze cath lub konto (klasa obojętna z levelem 60+ ) za free byłbym serdecznie wdzięczny bo w zamian ja mógłbym oferować tylko klucze do doty2 / konto woj 100 coś pandoramt2 i ninja 99 pandoramt2 a tak słabo ponieważ nie grywam w wiele gier tylko dota rom i panda kiedyś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...