Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konflikty bohaterów

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się zapytać o taką rzecz, mianowicie czy może mi ktoś wymienić konflikty bohaterów w grze ? Znam Kha vs Rengar i Nasus vs Renekton. Jest tego więcej ? Wydaje się ciekawe. I czy są tego jakieś bonusy, np. Kha vs Rengar, jak Rengar zabije Kha to dostaje jego głowę itp. Może mi ktoś odpowiedzieć ? Oczywiście like.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Jest tego dosyć dużo.

GP vs MF - bez bonusów, bez misji, ale jest efekt + historia

Kata vs Garen - bez bonusów, bez misji

edit.

J4 vs Swain (nieudana egzekucja)

Freljordy - z przywódców jest misja na zabicie drugiego przywódcy np. Seju na ashe

btw tego jest znacznie więcej

Opublikowano

Cait vs VI - Jeśli cait rzuca ulta na vi, vi mówi 3 specjalne tanuty ale chyba 3 :P "niezły strzał ślicznotko" "to miało mnie zaboleć cait?" i coś tam jeszcze jeśli vi i cait są razem w teamie mają pasywke "najlepsi w piltower" i jeśli vi weźmie /t przy cait wypowie coś innego ^^

Ninje (shen, kennen, akali, zed) - im więcej jest ninji w teamie tym masz -1 hp :P

Niddale - jeśli niddale ma większy lvl od typu tristriany dostaje 5 expa co ileś tam sekund

Zilean vs Volibear - jeśli voli zabije zileana dostaje 10 g extra i wypowiada taunt a jeśli zil zabije voliego nic nie mówi ale dostaje 10 g extra i mają passywa nienawiść do strażnika czasu (voli) nienawiść do opancerzonych niedźwiedzi (zil)

Graves vs Noc - jeśli graves rzuci w na noca wypowiada specjalny taunt

Kha vs Reng - to wszyscy znają ^^

Zyra vs Maokai vs Sion vs Leona - tutaj chodzi bardziej o zyre jeśli leona rzuci ulta na zyra, zyra staje się większa, jeśli jest w pobliżu maokai dostaje 1ms, jeśli sion zabije zyra albo zyra siona dostają +2 golda odwołanie do gry "plants vs zombies"

Opublikowano

nie chciało mi się czytać Up pasywów..
ale nidalle ma takie cus ze..
jak ktos obok niej stoi to co 5 sec dostaje 5expa

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Napewno Trynda vs Aatrox chyba każdy już słyszał "największe dzieło" Aatroxa a pozatym w historii Tryndamera jest napisane że kiedy był młody najechali jego wioskę i prawie udało im się zwyciężyć ale pojawiła się mroczna postać (z rasy darkinów czyli Aatrox)

Postsmeter

5-10-15-30-60-120-240-480-960-1920-3840-7680-15360-30720-61440-122880-245760-491520-1000000 ;P

____________^_______________________________________________________________________

Opublikowano

Tu masz wszystkie "relacje" między championami:

Xh6bFt8.jpg

Pomarańczowe linie to konflikty, zielone przyjaźnie, etc.

Zauważcie że mundo lubi sie sam w sobie ;D

Opublikowano

Ja znam tylko to :

Aatrox - Trynda - ''największe dzieło''

Graves - Twisted Fate - TF Oszukał go, coś tam TF chciał magię graves chyba kasę i trafił do więzienia a tf dostał oc chciał

Graves - Nocturn - Gdy graves użyje dymu na noca mówi specjalnego joke/taunt

Ashe - Sejuani - Ukryty pasyw, są siostrami.

Garen - Kata - nie pamiętam co ale wiem że jest.

Lux - Garen - nie ma nic ale są rodzeństwem

Zilean - Volibear - Fear nie działa na ziliego, slow nie działa na voliego

Rengar - Kha - Quest na 16lvlu, głowa Kha dla rengara, 4 evo dla Kazika, kha był jedyną istotą jakiej Rengar nie upolował

Kassadin - Cho Gat'h - Gdy kassadin przekroczył portal, uwolnił Bestię pustki Cho Gata

Pantheon - Cho gat - W histori było że cośtam panth jest pro umber elo koxem demaci, ale cho prawie go zabił

Singed - Warwick - WW Jest uczniem singeda, w magi itp albo singed warwicka, nie pamiętam

Jayce - Viktor - Viktor wykradł plany broni Jayca, Jayce próbuje je odzyskać i dla tego stworzył swój Młot Rtęciowy/Działo jakieś tam

Galio - Annie ? ? - Galio jest strażnikiem kogoś tam, on umarł galio sie załamał annie go pocieszyła ( małą dziewczynka na skraju przejścia do ? ? ? )

Draven - Darius - Bracia

Swain - Jarvan IV - Konflikt dowódcy coś w ten deseń.

Gank Plank - Miss Fortune - Spotkali się kiedys ona się go wystrachała a potem podrywy jak w gimnazjum.

Caitlyn - Vi - Cait złapała Vi i nawróciła na dobrą drogę życia xD no i tam macie pasywke jak cait ultuje Vi to coś w stylu ''co tak słabo hę?''

Vi - Jayce - Gdy Vi ultuje Jayca mówi ''Jak leci, JAYCE?''

Diana - Leona - Diana dziecko księżyca Leona słońca, siostry :P

Master Yi - Wu Kong - Wu szukał czegoś tam i spotkał medytującego Mastera który nazwał go Wu Kong, oraz dał mu tą tyczke.

Shen - Akali - Kennen - 3 z klasztoru która chodzi razem coś jak power ragers.

Shen - Zed - Maja PvP bo shen jest dobry a Zed wkradł się i czytał zwoje ciemności.

Kyle - Morgana -Siostry z tego co wyczytałem to morgana jest zła ale dobra a Kyle dobra ale zła O_o

Cassiopeia - Katarina - Siostry, coś tam zjebała i cassio sie stała wenrzem rzecznym.

Więcej nie pamietam ;---;

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ja kojarzę

Ryże - Nocturn

Garen - Kata

Twisted Fate - Fiddlestick

Brand - Lissandra

W sumie to co napisał I'm Cheater jest bardzo dobre , ale brakuje trochę :D

Opublikowano

Graves z Twistedem. Poszło o jakiś tam ich "sojusz" i Twisted dostał jakąś tam magię czy coś i zdradził Gravesa.

86bc6d4645af3cdda12317a5756cdb8a.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...