Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.sg

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pytanie. Opłaca się tam grać na dłuższą metę? Tzn. przez wakacje tak z nudów?

Opublikowano

No opłaca nawet ci powiem , że to lepszy od pl jest sporo polaków Da rade coś tam kupić nie jest zle aury nie są drogię także polecam.

Opublikowano

Tyle, że ja nigdy nie grałem i nie będę grał bodym. Body to ciota wg mnie i tyle. Surą zawsze gram. Cenowo EQ na sure ile chodzi? Też takie na początek na lvl 0 +6? np.?

Opublikowano

Nie wiem bo surą nie zaczynałem tylko wojem i nie było drogie ku myślę , że też nie czarowane mniej więcej jak aura . No nic wpisz w youtube Metin2.sg Polacy i będziesz mial lets playe. i bd widział ceny , ilu graczy itp . pomoglem daj like.

Opublikowano

Opłacać się opłaca bo dużo zabawy tylko gorzej z tym jak przestaniesz grać, bo nic z kontem nie zrobisz (nikt nie kupi na allegro itp)

69sf.png

Opublikowano

Opłacać się opłaca bo dużo zabawy tylko gorzej z tym jak przestaniesz grać, bo nic z kontem nie zrobisz (nikt nie kupi na allegro itp)

Heh, koleś tu się mylisz, ten serwer z globalnych ma największy współczynnik handlu kontami w metinie, tam jest to dozwolone a nawet przy handlu może pomóc administracja żeby nie było żadnych oszustw.

Ja swoją surkę WP 82lv Skile P i dobre eq + buff sprzedałem za 45 euro przez paypal, a za tak mało sprzedałem bo potrzebowałem szybko kasy no i tyle na ten temat :).

Niektórzy grają tam tylko aby kasiore trzepać, grają do 80/90 pro eq, skile i potem sprzedawają.

Jest nawet dział tam na sg Accout Market czy jakoś tak, na liquronie nie ma co wystawiać bo mało co okazja się trafi.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Ale ja chcę dla zabawy... Tak na zasadzie powolutku. Drogo tam? Jakie EQ na start?

Opublikowano

Ale ja chcę dla zabawy... Tak na zasadzie powolutku. Drogo tam? Jakie EQ na start?

Ciężko tam eq kupić bo nie ma za dużo ludzi.

Ale tak to tanio jest. :)

lk480_av1.png

Opublikowano

O eq jest łatwo . Gram tam dwa dni i już mam Pink Dress`a +8 . Taki łatwiejszy PL .

giphy.gif ­

Opublikowano

Pomógłby ktoś na starcie? : D Nie żebym nie umiał grać, ale ogarnąć ceny KU, itemów +9, etc.

Opublikowano

Heh, koleś tu się mylisz, ten serwer z globalnych ma największy współczynnik handlu kontami w metinie, tam jest to dozwolone a nawet przy handlu może pomóc administracja żeby nie było żadnych oszustw.

Ja swoją surkę WP 82lv Skile P i dobre eq + buff sprzedałem za 45 euro przez paypal, a za tak mało sprzedałem bo potrzebowałem szybko kasy no i tyle na ten temat :).

Niektórzy grają tam tylko aby kasiore trzepać, grają do 80/90 pro eq, skile i potem sprzedawają.

Jest nawet dział tam na sg Accout Market czy jakoś tak, na liquronie nie ma co wystawiać bo mało co okazja się trafi.

Mowa tu np o mnie :DD

konta ładnie chodzą i na ŻADNYM Z GLOBALÓW tyle kasy nie zarobisz co na SG

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

Opłaca się opłaca. Ale nie graj na hardach bo ci się znudzi, że będzie 4-5h dziennie siedział. Polecam easy typu senthia, divine,glador gdzie łatwo o eq i często można pvp robić :). Pozdrawiam.

Opublikowano

@Up Nie mam w co grać : D A GTA IV mi nie pójdzie >.<

@Top Można zamknąć. Co chciałem, się dowiedziałem :P

Opublikowano

tanio, możliwe, że dostaniesz EQ na początkowy lv za free bo dropi +9 w atlantydzie

69sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...