Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Google Chrome "Oczekiwanie na pamięć podręczną"

Majster18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W trakcie ładowania strony internetowej ( google chrome) wyświetla mi się komunikat "oczekiwanie na pamięć podręczną". Gdy się wyświetli ten komunikat to nic nie da się robić na komputerze ( można tylko jeździć myszką po pulpicie. Jak kliknę np. folder pobrane to wyskakuje koło myszki "ładowanie" i nic się nie dzieje. Trwa to ok 1 min a gdy się odetnie to włączają się wszystkie kliknięte programy lub pliki. Dodam jeszcze że podczas grania nie ma żadnych problemów. Komputer regularnie czyszczę programem CCleaner, oraz defragmentuje programem deflaggler. Na dysku zawierającym system mam wolne ok 100Gb.

SS Komunikatu

9cd22mhg1rir.png

SS HWmonitor'a

cktggdxywr5x.png

Specyfikacja Komputera

1.CPU AMD Phenom II x6 1045t
2.GPU Sapphire Radeon HD 7770 wersja OC
3.Ram 8 GB 1333MHz Corsair
4.HDD 1000Gb WD
5.Zasilacz Enermax Pro82+ 520w
6.MB MSI 990XA-GD55

Mam jeszcze podać wam jakieś dane abyście mogli mi pomóc?

Pumpernikiell.png

Opublikowano

A historia, cookies i reszta to kiedy była ostatnio czyszczona?

CTRL + H > Wyczyść dane przeglądarki i pozaznaczaj tam co chcesz, jedna z opcji to Pamięć podręczna, zaznacz ją koniecznie podczas usuwania historii.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

CCleaner ma wbudowane czyszczenie historii, cookies itp, jednak że też tak też czyściłem pamięć podręczną przeglądarki i nic to nie dawało. Można nawet powiedzieć, że po wykonaniu czyszczenia ten komunikat wyświetlał się częściej.

Pumpernikiell.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...