Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Instalacja premium edition :)

l0nl3y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

dzis zakupilem i odrazu intaltuje bf2 premium edition mam 2 plytki i 2 kody

wiec tak pierwsza plytka poszla kod pierwszy poszedl druga plytka poszla aktualicazja tez 6gb ladnie poszlo lecz problem pojawia sie przy drugim kodzie :)

gdy go wpisalem pierwszy raz wszystko ladnie ze premium mi dodaje lecz w moich grach zadnego dodatku ani premium nie widze dlaczego ? chce ponownie wpisac drugi kod i dalej to samo moze ktos pomoc ?

mam tylko to http://scr.hu/0awz/9onqv

Opublikowano

Wejdź na battlelog i zobacz czy masz napis Premium pod battlefield 3

912e2c.jpg

Jeśli tak no to masz premium, jak nie to wiadomo

Jeszcze na origin weź szczegółowe info o grze bf3 powinno być tam bf3 premium + wszystkie dodatki

lqv95g.jpg

Opublikowano

Witam

dzis zakupilem i odrazu intaltuje bf2 premium edition mam 2 plytki i 2 kody

wiec tak pierwsza plytka poszla kod pierwszy poszedl druga plytka poszla aktualicazja tez 6gb ladnie poszlo lecz problem pojawia sie przy drugim kodzie :)

gdy go wpisalem pierwszy raz wszystko ladnie ze premium mi dodaje lecz w moich grach zadnego dodatku ani premium nie widze dlaczego ? chce ponownie wpisac drugi kod i dalej to samo moze ktos pomoc ?

mam tylko to http://scr.hu/0awz/9onqv

Ziom u kazdego tak pisze kto zakupil premium edition . Ja w originie mam taki sam obrazek . A na battlelogu mam premium . Na to sie nie patrz . Jak automatycznie po wpisaniu kodu premium zaczelo ci sciagac 5 dodatkow to masz premium . Licze na like jak pomoglem :)

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

niestety tak. Kazdy dodatek trzeba pobrac z osobna.
@edit. Mozesz zaczac pobierac wszystkie na raz (tak jak ja to robilem i w efekcie mialem srednio kolo 2-3mb/s na kazdy dodatek)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...