Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Poleć znajomego

konrad10p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przekonaj znajomych z Facebooka, aby ścigali się z Tobą w Need For Speed World, a otrzymasz za darmo wyjątkową nagrodę! W tym celu:

1. Kliknij umieszczony po prawej stronie przycisk „Zaproś znajomych”

2. Wybierz znajomych, których chcesz zaprosić i kliknij „Wyślij zaproszenia”

Gdy dostatecznie wielu znajomych przyjmie zaproszenie i zarejestruje konto Need For Speed World, po zalogowaniu się do gry otrzymasz darmowy prezent!

*Dla każdego konta może być przyznany jeden darmowy prezent, który zostaje przypisany po spełnieniu określonych warunków.

Wie ktoś może ilu znajomych musi takie zaproszenie przyjąć,aby otrzymać prezent? Próbował już ktoś to robić? :P

Opublikowano

nie próbowałem tego ale z tego co czytałem (były wczesniej podobne tematy) to 3 graczy musi chyba wbić 2lvl ale na 100% pewny nie jestem, pomijając już fakt że to BMW to za dobre nie jest

Opublikowano

Zrobiłem to na swoim koncie, wystarczy zaprosić conajmniej trzech znajomych z fb (założyłem trzy konta, powysyłałem na nie zaproszenia, pozakładałem z nich konta w nfsw, zalogowałem się do gry, po czym wylogowałem się). Gdzieś wyczytałem, że do zrobienia tego wystarczą dwa konta (odbiorca i nadawca). W każdym bądź razie ta "BeMka" nie należy do jakichś najlepszych (klasa C).

Opublikowano

Ok dzięki za info :)

Zrobiłem to na swoim koncie, wystarczy zaprosić conajmniej trzech znajomych z fb (założyłem trzy konta i powysyłałem na nie zaproszenia, pozakładałem z nich konta w nfsw, zalogowałem się do gry, po czym wylogowałem się). Gdzieś wyczytałem, że do zrobienia tego wystarczą dwa konta (odbiorca i nadawca). W każdym bądź razie ta "BeMka" nie należy do jakichś najlepszych (klasa C).

A jak długo czekałeś na to BWM? Czekałeś w ogóle ? Czy po zrobieniu tego się pojawiło od razu? :P

Opublikowano

@up dokladnie tak i dodtajes za to bmw z4 z unikalym vinylem felgami tablica rej i chyba jest pakiet obnizenia nie chce mi sie sprawdzac. Czesci np silnik itd nie ma zadnych w tym aucie wiec musisz sam wlozyc :D

@edit auto dostaniesz odrazu jak zarejestruje sie 3 znajomych ktorych zaprosisz

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Załozylem 3 konta na fb i wyslalem na nie zaproszenia z głownego konta i niestety owe zaproszenia nie dochodzą ;( Moze mi ktos pomóc ?

Opublikowano

Załozylem 3 konta na fb i wyslalem na nie zaproszenia z głownego konta i niestety owe zaproszenia nie dochodzą ;( Moze mi ktos pomóc ?

Są z tym jakieś problemy na FB, ja próbowałem już kilka razy i nigdy mi się nie udało :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Czyli nie da rady tego zrobic ?

Musisz próbować.

Na jedne konto mi się udało zaprosić, ale to było dawno (jak tylko to wprowadzili)

A teraz ni hu hu.

@edit

Teraz wysłałem zapro i doszło ^^

Próbuj, a zaproszenia znajdziesz w zakładce po lewej stronie "Aplikacje" - "Centrum Aplikacji" - na dole "Zaproszenia"

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...