Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] ArenaNet szykuje nowy dodatek do Guild Wars 2: Bazaar of the Four Winds

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

d9f76ff32f70e6055a5d089875954197.png

Parę dni temu ArenaNet zapowiedziała dodatki co 2 tygodnie(chyba nie ja byłem tylko zdziwiony?) i wypełniają swoje obietnice, wczoraj został zapowiedziany nowy dodatek pod tytułem "Guild Wars 2: Bazaar of the Four Winds" ale niestety ten dodatek jak prawie każdy który daje nam ArenaNet jest tymczasowy, to znaczy w jego zawartości znajdziemy rzeczy które będą na kilkanaście dni. Szkoda wielka bo by się przydały takie dodatki jak ten który poszerzył by zawartość gry. Więcej na temat dodatku dowiecie się Tutaj

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Mogliby wypuszczać dodatki np co dwa miesiące, ale zostawiać je na stałe. Nie chodzi mi tu o dodatki związane ze świętami tylko te zwykłe. Na pewno było by to lepsze rozwiązanie. Jednak myślę że ten dodatek przyniesie dużo zabawy i rozrywki. W końcu każda z nowych map, instancji czy areny pvp to jakieś urozmaicenie.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...