Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Riot Points

adrianosx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! :D

Mam takie pytanko jak mozna zarobic Riot Poins. Bo chce kupic postac : Volibear. Ale nie mam Riot Points jak wbilem 3 lvl to dostalem 400. Czy to sie dostaje tylko raz czy jak to dziala i jak te Riot Points'y mozna zarobic ? :D

Z góry dzieki ^^.

Opublikowano

Siemka ! :D

Mam takie pytanko jak mozna zarobic Riot Poins. Bo chce kupic postac : Volibear. Ale nie mam Riot Points jak wbilem 3 lvl to dostalem 400. Czy to sie dostaje tylko raz czy jak to dziala i jak te Riot Points'y mozna zarobic ? :D

Z góry dzieki ^^.

Tylko raz się dostaje.

Możesz dostać 975 rp z systemu refferali - Polega on na tym że rejestrujesz się z swojego reflinka 10x i nabijasz na tych 10 kontach 10lvl - dostaniesz za to wszystko bodajże stronę run, 5000 ip oraz 975rp.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Albo zapraszasz kolegów jeżeli ich masz niestety. Jeżeli nie posiadasz kolegów to możesz udawać ,że ich masz i samemu sobie będziesz nabijać zaproszenia.

Albo jak masz mame i tate to ukradnij im 40 zł i kup sobie RP.

Albo naucz się grać w tą grę i wygraj jakiś turniej typu GO4LOL.

Albo nałóż czapeczkę teemo i zwal sobie konia przed monitorem nagraj i wyślij dla Riotu może im się spodoba i dodadzą ci parę RP.

Opublikowano

Albo zapraszasz kolegów jeżeli ich masz niestety. Jeżeli nie posiadasz kolegów to możesz udawać ,że ich masz i samemu sobie będziesz nabijać zaproszenia.

Albo jak masz mame i tate to ukradnij im 40 zł i kup sobie RP.

Albo naucz się grać w tą grę i wygraj jakiś turniej typu GO4LOL.

Albo nałóż czapeczkę teemo i zwal sobie konia przed monitorem nagraj i wyślij dla Riotu może im się spodoba i dodadzą ci parę RP.

To ostatnie wybiorę chyba ;D

Opublikowano

Elohell.net

Za codziennie wchodzenie dostajesz po 5 ptk, a za dodanie obrazka chyba 70. Punkty wymieniasz później na rp.

Mógłbyś trochę rozwinąć temat? Co, jak i gdzie? Z góry dzięki.

Opublikowano

No też mnie to interesuje ;) czy to nie jakiś fake?

Postsmeter

5-10-15-30-60-120-240-480-960-1920-3840-7680-15360-30720-61440-122880-245760-491520-1000000 ;P

____________^_______________________________________________________________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...