Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przerwane zadnie na SP3

zShadY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Zrobiłem Specjalny wybialacz, kilknąłem zakończ zadanie i... wyświetlił mi się komunikat : Zadanie przerwane.... Brak miejsca w ekwipunku. Miejsce miałem... WTF? Dodam, że w okienku zadań questa nie mam. Wybielacz mam

Opublikowano

CHYBA SOBIE ZARTUJESZ?! Znowu dropić krzemienie? Niee to jak mi nie przywrócą to definitywnie kończe gre w NosTale...

Opublikowano

Ogarnij sie jezeli grasz magiem lub wojem to je rob ale jezeli lucznikiem to nie ja mam 67lvl i nie robie ...

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

support nie przywraca itemów z sp :) tak tylko mówię bo było już kilka takich spraw chyba że masz jakieś ss czy co

Niestety, support nie przywraca przedmiotów dot. misji na sp. Przywraca tylko takie, które zostały utracone w wyniku błędu gry.

zShadY, Nie otrzymasz już tych itemów, nie pozostało nic innego jak robienie misji od nowa.

Opublikowano

Niestety, support nie przywraca przedmiotów dot. misji na sp. Przywraca tylko takie, które zostały utracone w wyniku błędu gry.

zShadY, Nie otrzymasz już tych itemów, nie pozostało nic innego jak robienie misji od nowa.

to w pewnym sensie było z wyniku błędu z gry ponieważ skoro naprawdę kliknął by odebrać item i nie dało mu tego no to powinni mu to oddać, ale tylko wtedy gdy będzie miał na to dowód(film Video lub screeny(nie przerabiane) ) Tyle na temat.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...