Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Nagrywanie

suzumaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was chcialbym zapytać czym nagrywać aby mi nie scinalo warrocka?? :) Win7 2gb ram 2.09 GHz 32-bit Proszę o fast odpowiedź z góry dzięx ;););)

xSh4ndyx.png

Opublikowano

Podaj jeszcze karte graficzna. Mam troszke lepszy sprzet (ale bardzo slaba karta graficzna) i zacina sie przy kazdym programie. Najlepiej jednak dziala Action! (wygoogluj sobie bo ja telefon). Nagrywa elegancko w HD, pozniej wrzucasz filmik do movie maker'a lub sony vegas (twoj wybor), obrabiasz i koniecznie pamietaj zeby zapisac w jakosci HD. Inaczej film straci bardzo duzo na jakosci.

Opublikowano

Ja osobiście polecam:
Fraps, Banidcam oraz Mirillis Action

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Camista Studio

Camtasja Studio czy jakoś tak

Camtasia Studio.

@Top

Jeżeli zaczynasz to Camtasia bądź Fraps.

Najlepszy jest Mirilis Action

Osobiście mogę polecić DXSTORY

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja osobiście polecam:

Fraps, Banidcam oraz Mirillis Action

DO frapsa kolego to trzeba miec dobry procesor bo nie po nagrywasz sobie z takim jakim kolega podal procesorem co do bandicam to polecam sam uzywam bardzo sympatyczny programik a co do Mirillis Action to nie wiem nie korzystałem;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...