Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Camtasia Studio 8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, nie wiem czy mogę tu pisać o tym programie ale chciałbym poinformować was o moim problemie z Camtasia Studio 8, może ktoś mi pomoże.

Więc otóż mam problem, od pewnego czasu kiedy zakupiłem Camtasia wyskakuję mi pewien błąd w renderowaniu, otóż gdy chcę wy renderować film, w Custom production settings. W połowie renderowanie zakańcza się, tu co piszę w próbie otworzenia w przeglądarce :

" We are unable to connect to the content you've requested. We apologize for the inconvenience."

A w programie w którym odtwarzam : Nie można renderować pliku.

Proszę pomocy ...

z góry dziękuje.

@ref

@ref

Opublikowano

Spróbuj zapisać film w formacie mp4 (720) jak krótki filmik to szybko się zrenderuje i prześle na YT.

[]W połowie - mała prawda,w połowie - małe kłamstwo,a w całości wielka niewiadoma... []

Opublikowano

Nic nie pomogło :/ , renderowałem w mp4 , .wmv i nic. Jeszcze miesiąc temu kiedy renderowałem film było wszystko ok... . Nie wiem co się stało wcześniej działał..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...