Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Granie w BF3.

Haritirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Półtora roku temu dostałem BF3. Cieszyłem się nim pół roku. I w ostatnie wakacje zhakowali mi e-mail. I oczywiście konto orgin na którym miałem BF3. Próbowałęm odzyskać e-mail itp. Ale do rzeczy.
Chciałbym znowu zagrać w BF3. Czy bym miał jakieś szanse na otrzymanie key'a za napisanie ticketa czy jak ? Dziekuje za odpowiedz.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Raczej otrzymal bys keya albo support sproboje odzyskac twoje konto . Ale pewnie beda wymagali zdjecia gry z kayem lub dowodu zakupu lub tych 2 rzeczy . Radzil bym zadzwonic niz pisac ticketa . Licze na like jak pomoglem :)

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Konto chyba mi skasowali. A opakowanie z grą nadal mam. A z zadzwonieniem to problem bedzie. Bo mnie za dziecko uznaja :/.

@down.
Nie wiem. Najpierw spróbuje z ticketem.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Konto chyba mi skasowali. A opakowanie z grą nadal mam. A z zadzwonieniem to problem bedzie. Bo mnie za dziecko uznaja :/.

To popros jakiegos przejaciela co ma glos dorosly lub rodzica . Ale rodzic to raczej nie bedzie wiedzial co mowic . ;/ Mozesz probowac pisac ticketa ale odp dostaniesz conajmniej za 2 - 3 dni ;/ Bo kiedys mialem inna sytuacje i tez pisalem tickety i po 2 dniach odp dostawalem wiec wkoncu sie wkurzylem i zadzwonilem do nich i po 1 telefonie rozwiazali mi sprawe . Jak bedziesz chcial nr itd . Pisz na PW

Przybij Piątke [5] :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...