Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grac Bladerem FULL STR

omura92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie. Chcial bym zeby ktos Mi pomogl.

Jak grac bladerem full str, to znaczy jakie skile uzywac podczas pvm jakie podczas pvp w jakiej kombinacji itp. jestem nowy a od zawsze lubialem bradera. Bulid 130 Beachon-Cold-Fire.

Z gory dziekuje :)

Opublikowano

Pierwsze pytanie to Ty już masz taki lvl czy zamierzasz taki build zrobić z 130 bicheon cold fire?

Mi również się zawsze podobał blader i teraz po zaczęciu przygody na Merv z Silkroad R zrobilem bladera wlasnie. Mam build bicheon+ force(cold, light, fire).

Na bocie mam zapodane by mi zawsze ciskal z buffem zwiekszajacym obrazenia kosztem obrony z shielda. A w moba ciskam skillem na zasięg bodajze (Demon Cut Blade) o ile się nie mylę + smash i smigam kolejne mobki.

Na pvp nie wiem bo jestem jeszcze na 73 lvl za maly by sobie poszalec :)

Opublikowano

Na pvm. To bijesz te skille co sie luruje mobki a pozniej dobijasz. Ogolem blader jest kijowy do expienia bo musi podejsc i nie ma duzego dmg. Na pvp polecam bicie combosow, podcinek i dobitek.

Ps. Nie polecam colda w bladerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...