Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego inni sie nie moga zalogowac

Gość Steam343

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczała, postawiłem serwer na plikach z 2010r. (jerry.vhd), mam launcher 2010 v2, pliki wgrałem do clienta pandoramt2 (chyba 2010r), porty mam ustawione z końcówką .100, osoba jest w hamachi, serverinfo w rootach zmienione bez końcówki sto, serverimfo nie to w rootach zmienione bez końcówki sto i teraz pytanie, dlaczego moj kolega nie moze sie polaczyc z serwerem ?

Opublikowano

Porty w routerze odblokowane?

Firewall systemowy wyłączony?

Zainstaluj np. apache i sprawdź czy kolega będzie mógł wejść na stronę.

Opublikowano

a portmap jak wygląda? ss można?

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

ale po co w routerze jak to jest hamachi?

Bo kolega śle pakiety w Twój router, a jeśli ma ochronę to pakiety te będzie blokował.

Opublikowano

mam porty 80, 13000, 13001, 3306, 13002, 11002, 13003, nie moge zrobic ss te porty są wszystkie odblokowane i mają końcówke z 100, a jak odblokowac te porty w routerze ?

Opublikowano

mam porty 80, 13000, 13001, 3306, 13002, 11002, 13003, nie moge zrobic ss te porty są wszystkie odblokowane i mają końcówke z 100, a jak odblokowac te porty w routerze ?

Zależy jaki masz model routera.

W internecie masz poradniki.

Spróbuj zrobić tak jak Ci mówiłem z tym apache

Opublikowano

kolega tez nie mogl wejsc na stronke, jak odpalalem xampa, to od razu sie wylacza apache i mysql tak po 1 sekundzie

kurde pomoze ktos ? mam wszystko tak jak byc powinno i nie dziala, dam limity plusów nawet 100 lajkow dam tylko prosze kogos o pomoc ! wgralem pliki do niepatchowanego clienta z 2010r, launcher mc 2010 v2, mam 7 portów w port mapie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...