Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czy ta stronka moze wypalić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy może się rozwinąć się stronka (JESZCZE JEJ NIE MA) z Linkami udostępniającymi Linki do pobrania różnych żeczy, (np. Kategorie: Gry, Programy, Muzyka, itd...)

Ma polegać na tym, że jak np. Wchodzisz i Dodajesz link, pod nazwą np. Tomb Raider, Ktoś klika i go przekierowuje na np. speedyshare ! Czy to może wypalić, żeby się Dalej rozwineło i coś z tego wyszło ??

Opublikowano

p*b, d*rk w*rez itp.

To nie wypali

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Po 1. :

Najpierw to podszkol sie w ortografii.

że w sensie jaa ?

po 2. :

Too jaka stronka moze wypalic ?? Np. Coś jak fb, tylko ze jestes anonimowym ??, Bo na to to mam duzo skryptow .

Opublikowano

Wiem jak to jest ;) Jesteś ambitnym młodym człowiekiem i bardzo Cię porywa ;) też taki byłem..

Najlepszym projektem jest to, co wymyślisz na chwili, z przyjaciółmi popijając tigera na murze kościoła xP To nie wpada od tak. Jeśli chcesz coś wykonać i się poduczyć to wykonuj jakieś płatne zlecenia (za darmo) nawet nie powiadamiając autora tego zlecenia. tak dla ćwiczeń ;-)

Pozdrawiam ambitnego człowieka ;D

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Wiem jak to jest ;) Jesteś ambitnym młodym człowiekiem i bardzo Cię porywa ;) też taki byłem..

Najlepszym projektem jest to, co wymyślisz na chwili, z przyjaciółmi popijając tigera na murze kościoła xP To nie wpada od tak. Jeśli chcesz coś wykonać i się poduczyć to wykonuj jakieś płatne zlecenia (za darmo) nawet nie powiadamiając autora tego zlecenia. tak dla ćwiczeń ;-)

Pozdrawiam ambitnego człowieka ;D

Haha, Dziękuję bardzo i dzięki za odpowiedz ;)

Opublikowano

nie wypali, masa jest tego, to już lepiej jakiś gotowy skrypt wgraj na cokolwiek innego.

Po zatem, chyba większość(znaczna) woli wpisać w google "program do.." i mu od razu wyszukuje a nie bawić się w kategorię.

Opublikowano

nie wypali, masa jest tego, to już lepiej jakiś gotowy skrypt wgraj na cokolwiek innego.

Po zatem, chyba większość(znaczna) woli wpisać w google "program do.." i mu od razu wyszukuje a nie bawić się w kategorię.

jego strona dobrze wypozycjonowana powinna się w takim wypadku pojawiać na 1/2 miejscu. Osoba wchodzi, klika w ten jakiś link [...] w między czasie na stronie jest reklama. Dużo wrzucających linki = dużo linków = duża (wysoka) pozycja w google = dużo odwiedzających = dużo wyświetleń = dużo (?) kasy za reklamy = dużo kasy na pozycjonowanie = ~

Dobry pomysł, zależy czy dobrze go wykonasz. Jak chcesz drobną współpracę, czy tam pomoc pisz

Opublikowano

Mógłbyś zrobić na początek jakąś prostą stronę do uploadu obrazków. Oczywiście potrzebujesz trochę kasy na domenę PL i hosting.

PS wyślij mi na pw Twój skype lub GG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...