Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 20lvl i brak Questów?

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jak w temacie od 19lvl, a mam 20 nie dostaję żadnych questów tylko te dzienne, wie ktoś dlaczego?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Musisz mieć jakieś questy. Idz do Sierżanta Knoxa w Enklawie i sprawdz czy ma questy.

Nie mam.

@Edit: Okej już mam. :)

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

musisz miec questy biez kazde nawe te za mała ilosc expa to ttlko idziesz do kogs z duzym questem :) a jesli nadl questow nie ma to przejd do lokacji na zołto tez miałem taki problem

68888487823051815750.png

Opublikowano

Możesz powiedziec gdzie miałeś misję bo kolega ma taki sam problem i nie wiem gdzie ;p

Niech sprawdzi u Knoxa w Enklawie czy ma jakieś dostępne questy.

Opublikowano

W tym problem że właśnie nie ma u Knoxa misji ani nigdzie, nawet wszedłem na jego konto i robiłem dzienne misje bo myślałem że to coś da ale tylko 21lvl wbiłem i dalej nic.

Zaraz będę miał SS to ci pokaże. Nad Knoxem jest Biały wykrzyknik na niebieskim kwadracie i jak się go pyta to jest tylko jedna odpowidź i nic się nie dzieje.

Opublikowano

Stary, jak nie masz questu to weź jakiś z tablicy ( stworzone przez graczy ) wbijesz 1 lvl i ci się questy pokażą, też tak miałem :D

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Właśnie to zrobiłem byl 19 lvl nie było questów, wbił 20lvl dalej nie było teraz wbiłem 21lvl i nie ma questów, co bym nie zrobił to ich nie ma..

Opublikowano

hmm, dziwna sprawa, wiesz co a latasz po różnych lokacjach i sprawdzasz? Bo ja u tego kapitana nie miałem na każdym lvl

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Ja tego nie pobieram :D, brak zaufania, ale to jak nie masz misji to rób te z tablicy ja sam je teraz robie na 28 lvl bo są dość fajne ładnie expa idzie nabić bo niektóre naprawdę są długię, a jak nie ogarniasz angielskiego to i tak raczej nie musisz bo masz dróżke pokazaną cały czas gdzie iść itp

2d0ns76.jpg

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Tego się nie pobiera, to się otwiera w przeglądarce tylko że nie mogłem użyć innego uploadu bo coś mi internet lami dzisiaj i że tak powiem szalg mnie już trafia -.-..

Foundry zrobione nie podziałało, zrobie jeszcze dzienne i zobacze.

Opublikowano

Naciśnij na mapę "M" w enklawie ewentualnie na mapie przypisanej do twojego lvl i zobacz, czy nie masz gdzieś takiego żółtego wykrzyknika.

3787142.jpg

Edit: na 20-którymś lvl, kiedy robisz między innymi misje w..nie pamiętam nazwy, kraina piratów :D Nie ma dróżki, trzeba posługiwać się mapą.

Opublikowano

Nie ma nigdzie tego wykrzyknika. Zrobiłem wszystkie misje dzienne, nie ma nic. J - nie ma nic pusto.

EDIT: Prosze oto SS:

brak-zada_nnrrnhx.jpg

EDIT2:

brak-zada_nnrrnnn.jpg

Opublikowano

Ehhh... 3 razy było sprawdzane Blackdagger Ruins i dopiero za 4 gdy podszedłem do Starego Lenn'a okazało się że ma misje. Jedak wina była po naszej strony, tylko nieporzebne zamiszanie zrobiłem i pół dnia :D...do zamknięcia :)

Opublikowano

Ehhh... 3 razy było sprawdzane Blackdagger Ruins i dopiero za 4 gdy podszedłem do Starego Lenn'a okazało się że ma misje. Jedak wina była po naszej strony, tylko nieporzebne zamiszanie zrobiłem i pół dnia :D...do zamknięcia :)

Zawsze jeśli nie masz dostępnych questów muszisz pochodzić po mapie, gdyż po odblokowaniu jakiejs strefy mogą ci się pojawić questy.

Opublikowano

ja mam tak samo, tylko ze w Blackdagger Ruins juz zrobilem wszystkie questy a mam 22 prawie lvl. gdzie mam teraz isc?

Age is just a number :)

Opublikowano

ja mam tak samo, tylko ze w Blackdagger Ruins juz zrobilem wszystkie questy a mam 22 prawie lvl. gdzie mam teraz isc?

Idz do Knoxa i sprawdz czy ma dostępne questy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...