Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nietypowe zacinanie na nowym systemie.

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Wczoraj postawiłem na kompie nowy system Win7 64-bit, poprzednio działałem na Win XP 32-bit. Mój sprzęt to:

-AMD Athlon 64 X2 4600+

-ATI Radeon X800

-4Gb RAM

Problem objawia się tak, że wszystko jest wpożądku aż do całkowitego załadowania się gry i pojawienie na platformie. Obraz gry jest ok aż do momentu kliknięcia gdziekolwiek w tym momencie freezuje. Dźwięk itd. działa lecz oraz jest zacięty. Po zminimalizowaniu i ponownym odminimalizowaniu wszystko się powtarza czyli KLIK i zwiecha.

Na kompie instalowałem Adobe AIR, Stery do karty graf:

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista64.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13〈=English.

Proszę o pomoc bo nie wiem co mam robić czy to wina kompa czy systemu bo nie chcę wracać na XP.

@@ref@@

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Na stronie od sterowników pisze tak :D

Note: AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7.

Do tego google transtale :

Uwaga: AMD ATI Radeon z DirectX 9 akceleratorów graficznych nie są oficjalnie obsługiwane w systemie Windows 7.

Hmm ty masz win 7 ?

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Up. Tak

A są jakieś inne stery działające na tej karcie?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...