Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gildia dla użytkowników MPC

Venti.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dla was propozycję, czy byście byli zainteresowani stworzeniem gildii tylko dla użytkowników mpc? Czy byłyby takie osoby chętne stworzeniem dużej grupy, w miłym towarzystwie itd. w zamkniętym gronie ? Zapraszam do dyskusji ;)

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej na tak. Tylko na chwile obecną nie znalazłem opcji jak wyjśc z gildii w której aktualnie się znajdujemy. Może wiecie jak tego dokonać ?

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej na tak. Tylko na chwile obecną nie znalazłem opcji jak wyjśc z gildii w której aktualnie się znajdujemy. Może wiecie jak tego dokonać ?

Otwórz okno gildii, w zakładce spis w prawym dolnym rogu pisze wyjdz.

Opublikowano

Fajnie by też było jakbyśmy mieli takie same level bo wtedy byśmy razem je robili :P ale oczywiście każdy ma inne levele ale ja jestem na tak.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jest gildia MPC Neverwinter, matek założył wiadomo.

Nic mi o tym nie wiadomo.

Top@

Kwestia to tylko nazwać gildię, zrobić spotkanie, i znaleść osobę, która zna się trochę na grze i ma czas.

Opublikowano

Jest gildia MPC Neverwinter, której jestem założycielem. Gildia jest na serwerze Dragon. Jak ktoś chce dołączyć to pisać PW/w grze matek@matekaj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Lecz ona jest na serwerze Dragon ... gdzie gra najwiecej polaczkow i gdzie nie siegnac wzrokiem widzisz wszedzie jak polak z polakiem wyzywają sie na czacie ..... a wyzywanie zagranicznych ludzi tylko dla tego ze nie rozumieja co piszemy do nich i ta boskosc polaczka to na pożytku dziennym tam jest ...

76561198013232167.png

Opublikowano

Ja propoinuje zrobić gildie na tym pierwszym serwerze on był jakoś na B....

Mam tam krasnoluda tanka 16 lvl :D

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

16 lvl to 2h exp.

Wiem że 16 lvl to nic w tej grze - tak tylko sobie napisałem,

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...