Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] iPrisoner - Uciekasz, czy zostajesz? [NOPREMIUM][WIĘZIENIE][NOWE ŻYCIE PO UCIECZCE]

Desmond Miles

Coś o serwerze :  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pomys? jest ciekawy?

2. 2. Czy zagra?by? na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwery Prison już skończyły swój żywot i nikt na nich nie gra, więc radziłbym nie próbować, bo się tylko zniechęcicie brakiem graczy. Jeśli chodzi o fabułe - to powiedzmy, że dobra, a co więcej? Co potem? Jeśli już ludzie wejdą, to za jakiś czas wyjdą, bo tu nic nie ma - a aktualnie serwery Prison są przereklamowane. W dodatku macie sam pomysł, nie macie nawet zrobionych do końca pluginów, czy mapy - o samym funduszu na serwer nie wspomne. Nie wiem, czy coś Wam z tego wyjdzie, ale życze powodzenia. :)

Opublikowano

Dziękuję za opinię, ale dodam coś od siebie :

- Fundusze zapewne będą

- Lista pluginów do pobrania i skonfigurowania już jest

- Budowniczych do mapy łatwo znaleźć.

Co do żywotu serwerów Prison.

Mój projekt byłby więzieniem tylko do określonej części etapu gry.

To znaczy, że pojawiając się w więzieniu, będziemy mogli albo z niego uciec, albo w nim zostać.

Po ucieczce będzie to typowy RP, czyli questy, domy, itd.

Analogicznie ucieczka nie będzie łatwa, bo będzie trzeba uzbierać trochę pieniędzy oraz wykonać kilka misji.

1375385575-U914779.png

Opublikowano

Więc tak:

1. Pw do mnie jeśli szukasz budowniczych.

2. Serwer pewnie nie wypali ale jeśli da radę to sprawdzę.

3. Sponsorować was mogę ale dopiero po wystartowaniu serwera i min. działaniu 2tyg.

4. Pluginy 15%? W internetach jest tego w hoy.

Opublikowano

Zapowiedz rozjebania serwera 80% :D ~ Pozdrawiam T-Corners :D

A jesli chodzi co do serwera to wolno wam idzie skoro tyle % dopiero ;X

Opublikowano

Dziękuję za opinię, ale dodam coś od siebie :

- Fundusze zapewne będą

- Lista pluginów do pobrania i skonfigurowania już jest

- Budowniczych do mapy łatwo znaleźć.

Co do żywotu serwerów Prison.

Mój projekt byłby więzieniem tylko do określonej części etapu gry.

To znaczy, że pojawiając się w więzieniu, będziemy mogli albo z niego uciec, albo w nim zostać.

Po ucieczce będzie to typowy RP, czyli questy, domy, itd.

Analogicznie ucieczka nie będzie łatwa, bo będzie trzeba uzbierać trochę pieniędzy oraz wykonać kilka misji.

Hmm.. a posiadasz w teamie scenarzystów, lub kogoś kto będzie robił misje?

Opublikowano

Coś od siebie, fajnie żeby było aby był od początku nabór na strażników albo wybrani i żeby w celach można by było rozwalać bloki tzn craftować jakiś item np w pokoju rzemielśniczym próbować go przemycić do celi itp. i po przemyceniu sprobować rozwalić dany blok aby uciec z więzienia , żeby nie było że luźno na serwerze taki serwer JAIL RP oby to był a nie jakies kolejne gówno że kopalnai drewna itp

Kiedyś był podobny serwer tylko zrobiony przez jakiegoś bota, jeśli szukacie ludzi do pomocy , mogę się przydać do czego?

Pomysłodawca:(tzn)[Nie wiecie jak rozwiązać problem tzn. co wymyślić to spróbuje się tym zająć]

Budowniczy(wiadomo)

to chyba tyle co moge zaoferować pluginów nie ogarniam : wiek 15.

W razie czego pisz na pw.

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Robisz zapowiedź serwera, nie mając żadnej pewności czy będziesz miał sponsora, nie mając w ogóle mapy i zaledwie 15% pluginów?

Niepotrzebnie zaśmiecasz dział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...