Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

USA czy Brytole

HrabiaMarkiz

USA CZY BRYTOLE  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. USA CZY BRYTOLE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grać USA czy Brytolami

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Zależy w której nacji czujesz się lepiej, poczytaj o czołgach o ich zaletach, wadach no i dostosuj nacje do siebie

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Zależy w której nacji czujesz się lepiej, poczytaj o czołgach o ich zaletach, wadach no i dostosuj nacje do siebie

Czuję się lepiej grając brytolami a z tego co słyszałm to 5+ to są papierowe czołgi i gówniany dmg

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Czuję się lepiej grając brytolami a z tego co słyszałm to 5+ to są papierowe czołgi i gówniany dmg

Ja Ci polecam ZSRR !

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja Ci polecam ZSRR !

Nie lubie ich rzygam jak gram nimi.

Mój pro złomek:

Opublikowano

Hmm no to nie wiem ja teraz ogarniam T28 Prot. mam wymaxowany i Ci powiem, że ładnie się kosi no ale troche czasu minęło zanim go kupiłem.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ok bd grać brytolami temat cls.

Mój pro złomek:

Opublikowano

Ja jestem jednak za USA. Mają spoko działa i pancerz, a Brytole mają średni pancerz i działka do d*py.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

USA moim zdaniem są lepsze. Dobry pancerz, DMG oraz pena dział porównywalna do ZSRR czy Niemców. A brytole to takie powolne gó*na :D

Opublikowano

Ja jestem jednak za USA. Mają spoko działa i pancerz, a Brytole mają średni pancerz i działka do d*py.

Działa do dupy ? Człowieku ty chyba nie wiesz o czym mówisz ... Zaczynając od 5t to brytyjczycy maja najwięcej Penetracji bo aż 145 o ile się nie mylę , 6t ma nieco ponad 148 Penetracji i 150 dmg , 7t posiada 171 penetracji i też wali po 150 , 8t ,9t ,10 t to już mają penetracje rzędu od 226 do 259 ... Dodam że każde z tych dział jest bardzo szybkostrzelne oraz Mega celne no i dobrze skupiają , a 10T z dodatkami to ma celownik praktycznie cały czas skupiony nawet w ruchu ... Więc Kolego nie grałeś nimi to się nie wypowiadaj

Opublikowano

Meh... Skoro autor tematu napisał cls (close) to raczej już się nie powinno pisać x.x

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...