Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Lepsze ?

Xbox360 VS PS3  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co jest lepsze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie pytanie co jest lepsze Xbox360 czy PS3 na czym się lepiej gra , które jest lepsze proszę o konkretne odpowiedzi !!

Opublikowano

Miałem doczynienie z tym i tym. Lepiej grało mi się na PS3 ale oczywiście jest droższe ... . Ja osobiście kupiłem ps3 jeżeli masz wolne 1400zł to polecam ps3

Lubie DŻEM.

I loVe CocaCola

Wesołych Świąt !!

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar przerabiać konsolę to Xbox, ponieważ wychodzi o wiele taniej niż ps3. Jeżeli będziesz grał na oryginałach to ps3 bo ma darmową grę przez sieć.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

każda z tych maszyn jest niezła - ja mam xboxa 360 i jest zajebisty a sąsiad ma ps3 i też jest niezły - ja mam przerobionego i pukam w giery z netu pobrane ona ma nie przerobionego i też pyka w giery ale częściej u mnie niż u siebie!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Miałem okazje zagrac w Xboxa oraz PS3^^ Obie konsole są dobre, ale musisz zadac pytanie czy chcesz przerabiac konsolę(xbox) oraz - tak jak Mouthains powiedział - czy masz HD w tv(ps3). - Kumpel podniecony ps3 a piksele widac xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...