Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Minecraft Launcher 1.6.1 No-Premium - Działa 100%

cycuszek98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Launcher pozwala grać na serwerach w wersji 1.9.1-1.9 / 1.8.9 / 1.7.10 / 1.7.2 / 1.6.2 / 1.5.2 oraz starsze

Wiele osób ma problem z starym Launcherem dla Non-Premium.
Udało mi się wygooglować w necie link do strony, która ma działający Launcher.

Nie wyskakują żadne błędy, aby zaktualizować launcher do najnowszej wersji. Posiada też możliwość instalacji własnych modów dzięki forge. Można także tworzyć profile jak w tym z Mojang.

---------------------------------------------------
Link do działającego w 100% Launchera:

http://minecraft.org.pl/kategorie/35-inne/551-launcher-minecraft-no-premium-1-6-1

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/0d0d2dff6127638d34af51b1b8c85cb7f0166d54056382658e865d1fec634dde/analysis/1372863662/

Sam Launcher jest dużo lepszy od polecanego "By Zyczu" ponieważ nie zawiera żadnych reklam po odpaleniu go oraz działa szybciej.
(by zyczu nie jest już wiecej rozwijany także nie polecam w ogóle z niego korzytstać)

Opublikowano

Super. Jak ktoś lubi Launcher z reklamami to fajnie. Autor Ci płaci za pisanie postów do tego Launchera. A darmowe skiny i pelerynki są tylko na jego serwerze. Dla mnie to bardzo nie uczciwe podejście do graczy.

Opublikowano

Super. Jak ktoś lubi Launcher z reklamami to fajnie. Autor Ci płaci za pisanie postów do tego Launchera. A darmowe skiny i pelerynki są tylko na jego serwerze. Dla mnie to bardzo nie uczciwe podejście do graczy.

O czym ty mówisz, o nie uczciwym podejściu do graczy? To gracze mają nie uczciwe podejście używając nielegalnych kopii gry. Pomyśl. ;)

Jak ten launcher wygląda?

............

Opublikowano

O czym ty mówisz, o nie uczciwym podejściu do graczy? To gracze mają nie uczciwe podejście używając nielegalnych kopii gry. Pomyśl. ;)

Jak ten launcher wygląda?

Owszem gracze mają nieuczciwe podejście. Ale zyczu daje tam same reklamy... i czy normalne jest zeby dawac nodusa do lauchera ? Zapwsze w jego laucherze sa keylogery które ściągają wasze hasła.

Opublikowano

On nic nie wykrada. Najwyzej jak macie premiun. A czy piraci uzywaja premium raczej nie..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

On nic nie wykrada. Najwyzej jak macie premiun. A czy piraci uzywaja premium raczej nie..

Launcher nic nie wykrada, nawet jeśli masz premium to możesz spać spokojnie. To wszystko plotki rozpuszczane przez nieuczciwą konkurencję.

Opublikowano

zyczu2, dnia 04 Lip 2013 - 09:07, napisał:

Launcher nic nie wykrada, nawet jeśli masz premium to możesz spać spokojnie. To wszystko plotki rozpuszczane przez nieuczciwą konkurencję.

Gadanie w innym temacie o jakimś tam logowaniu adresu MAC to bajeczka dla osób, które się mogą nie znać na programowaniu czyli 99% odbiorców tego launchera. Naciskasz żeby go pobierać bo masz tam nasrane swoje reklamy, które w dowolnej chwili możesz zmieniać. Jak go odpaliłem przypadkowo 2 strony mi się odpaliły. Syf i tyle.

Jak chcesz sobie zarobić to wypier.. do roboty a nie pastwisz się nad graczami no-premium.

Btw. co do keylogera - takie coś nie musi tylko kraść premium Minecraft bo nie da się go ukraść, skoro jest logowanie i hasło resetowane na email. Może natomiast logować hasła i inne kody poufne wpisywane z klawiatury. Nie znam się na programowaniu ale nie polecam ściągać nikomu Launchera by Zyczu.

A nieuczciwa konkurencja niby co ma w Launcherach, które poleca? Na pewno nie żadne reklamy i ukryte kody.

Opublikowano

Proszę moderatorów forum o ostrzeżenie dla Pana Kuba878 za wyzywanie.

Skoro nie wiesz co to keyloger to nie zabieraj głosu dzieciaku.

Mi to nie działa, takie coś mi się wyświetla:
nvh64q.jpg
Proszę o pomoc!

Pobierz ponownie Launcher. Była zła wersja bez aktualizacji.

Opublikowano

Gadanie w innym temacie o jakimś tam logowaniu adresu MAC to bajeczka dla osób, które się mogą nie znać na programowaniu

Przeciwnie, ten temat jest przeznaczony dla tych co sie znają na programowaniu i umieją zinterpretować kod Java. A widać ty nie znasz się na programowaniu, dlatego nie rozumiesz co zostało tam napisane, i powtarzasz tą bajeczkę o keyloggerze / wirusie / lastloginie / chuj wie czym. Nic takiego tam nie ma, a jeśli uważasz, że jest, to pokaż mi w którym miejscu kodu :P

Opublikowano

NAJLEPSZY LAUNCHER zamknijcie dupe bo ten by zyczu jest zrobiony dla kasy czemu bo jest wypchany reklamami śmieciowate Skiny Ludzie ten launcher TO NIEBO ten by zyczu nadaje sie na śmietnik

Opublikowano

Dlaczego polecam Launcher, który znalazłem w sieci?

Ponieważ robi sobie sam aktualizacje jak Mojang coś wypuści. Jest stabilny w działaniu, niema reklam, szybko odpala Minecrafta. Tylko same plusy.

Opublikowano

Ja nie ufam żadnym zmodyfikowanym launcherom non-premium. Żeby móc grać non-premium, można samemu 3 linijki w pliku launcher_profiles.json w .minecraft zmienić i odpalając oryginalny launcher mamy non-premium.

Opublikowano

Da się tutaj zmienić język gry? i ile przeznaczyć Ram'u?

P.S 1GB RAM mam.

Tak da się zmienić ilość RAM, laucher jest taki sam jak oryginalny tylko że nie trzeba wpisywać hasła :P

Opublikowano

Ja radze nie pobierać przekonałam się 100% , że jest keyyloger. Grałam na 3 serverach i po 5/6 dniach wszystko co mialam znikało i tak na okrągło. Nie polecam pobierać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...