Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przydatne aplikacje/strony

Wooozie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Zamierzam zaprezentować użytkownikom tego forum aplikacje/strony, które mogą okazać się przydatne do solo/duo q, rankedów drużynowych, jak i normali.

1. LoLNexus.com
Jedna z najbardziej przydatnych stronek. Będąc w ekranie wczytywania lub w meczu możemy sprawdzić co nieco o naszych sojusznikach i przeciwnikach (dywizjia, masterki, runy, kto z kim premade, wygrane normale etc.)

2. quickfind.kassad.in

Coś jak lolking tylko dużo więcej informacji.

3. LoLKing.net
Za pomocą tej strony można sprawdzić pojedyńczych graczy, nie tylko podczas meczu.

4. ELOPhant.com
Strona podobna do ostatnich dwóch, z tą różnicą że oferuje pobranie Clienta, który automatycznie może sprawdzić naszych sojuszników w ekranie pickowania postaci.

5. LoLCounter.com
Stronka na której można sprawdzić kontry na poszczególne postaci oraz synergie z innymi championami, stosunkowo przydatna (należy jednak pamiętać że nie tylko skontrowanie się liczy, bo jeżeli pickujemy np. Garena aby skontrować Renektona, a mamy 0 pojęcia o grze Garenem to mała szansa na wygranie linii (to tylko przykład z rene i garusiem))

6. SoloMid.net
Na tej stronie można sprawdzić buildy pod postaci oraz porady do grania nimi, ja osobiście buduję tak, jak ja uważam że jest dobrze albo jak znajomi mi radzą, jednak niektórym może się przydać.

7. MobaFire.com
Jak wyżej, z tą różnicą że uważam solomid.net jako dużo lepszą stronę.

8. ProBuilds.net
Buildy popularnych graczy, zwykle z wysokich dywizji (Challenger, Diamond).

9. ChampionSelect.net

Spis kontr i synergii championów + fajny team builder

10. LoLBuildTester.com

Strona na której fajnie można przeliczyć dps (dmg/cooldown) postaci na poszczególne skille.

Strony mogą się przydać zarówno mniej jak i bardziej zaawansowanym użytkownikom. Jakby były jeszcze jakieś przydatne strony, których nie wymieniłem prosze pisać.

Opublikowano

Bardzo dobry i przydatny tut, czytelny i dosyć estetyczny. Znaczna część graczy pewnie zna te stronki, aczkolwiek dla nowych może się przydać.

Osobiście dodałbym jeszcze probuilds.net - tutaj można znaleźć naprawde dobre buildy, bo nie są one głosowane przez ludność z brązu/srebra tylko po prostu są dodawane na podstawie gier "nieco bardziej popularnych ;)" graczy.

Opublikowano

Bardzo dobry i przydatny tut, czytelny i dosyć estetyczny. Znaczna część graczy pewnie zna te stronki, aczkolwiek dla nowych może się przydać.

Osobiście dodałbym jeszcze probuilds.net - tutaj można znaleźć naprawde dobre buildy, bo nie są one głosowane przez ludność z brązu/srebra tylko po prostu są dodawane na podstawie gier "nieco bardziej popularnych ;)" graczy.

Ta umiejętnośc pisania w zwykłym edytorze tekstu,

@ Top super tut wgl mi sie podoba fajne strony malo liter duzo obrazkow

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Nr 3. Też dużo tutoriali wystarczy wyszukać nazwe postaci, statystki postaci, najczęściej kupowanie itemy.

Nr 8. Profesjonalnych graczy, można zobaczyć w jakiej kolejności skille, w jakiej kolejności build jakie masterki i runy używał

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...