Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Tomex usunięty za bota!

Lordeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomex of Guardia nie tak dawno przegonił Maurolkita i stał się TOP 1 w Tibi. Niestety nie cieszył się tym długo.

Oto dowód:

kj5t.jpg

Tak jest, Tomex został usunięty.

Na forum technical board tibia.com powstał stworzony przez jego noobchara temat, w którym zaprzecza używania bota i że to musiał być jakiś błąd systemu.

Temat:http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=4035373

Tomex of Guardia:

Level: 674 Experience: 5,059,164,528

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Tomex of Guardia nie tak dawno przegonił Maurolkita i stał się TOP 1 w Tibi. Niestety nie cieszył się tym długo.

Oto dowód:

kj5t.jpg

Tak jest, Tomex został usunięty.

Na forum technical board tibia.com powstał stworzony przez jego noobchara temat, w którym zaprzecza używania bota i że to musiał być jakiś błąd systemu.

Temat:http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=4035373

Tomex of Guardia:

Level: 674 Experience: 5,059,164,528

Raczej nie możliwe ze jechał ręcznie , mało kto takim lvl gra bez bota

Zresztą wystarczy poczytać komentarze na tym forum:)

ten cytat miażdzy :D

"@ Tomex Of Guardia

I remember when You started to play in 2007, You were 11 years old, now we have 2013, Your 17 years old, I think this deleted came to You as a sight to start Your rl life Future and Enjoy Your Rl life,

Take care icon_wink.gif"

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Raczej nie możliwe ze jechał ręcznie , mało kto takim lvl gra bez bota

Zresztą wystarczy poczytać komentarze na tym forum:)

ten cytat miażdzy :D

"@ Tomex Of Guardia

I remember when You started to play in 2007, You were 11 years old, now we have 2013, Your 17 years old, I think this deleted came to You as a sight to start Your rl life Future and Enjoy Your Rl life,

Take care icon_wink.gif"

Czemu nie możliwe?

Są prawdziwi no-life na prawdę :D

Opublikowano

Czemu nie możliwe?

Są prawdziwi no-life na prawdę :D

Wiesz to nie oto chodzi teraz zgrywa nie winiątko , nigdy nikt nie dostal takiego bana za nic , więc pewnie miał cash makery na tym serwie i tyle ;d a to też wchodzi w role bocenie wiec baj baj konto.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Hehe, ciekawe co z jego życiem?

U mnie na Aldorze, teez usuneli Nemtor - 463 MS, Trete Turu - 422 ED, Little Bobby - 330 EK, Eldowy Maxis - 411 EK.

I kazdy mial cos do powiedzenia :

Nemtor - Mi sie bot popsul i nie uzywalem od roku.

Trete Turu - Ja tylko uzywalem wspomagaczy do gry.

Little Bobby - ja powiedzialem, tylko ze dzisiaj w nocy bede bocil.

Eldowy Maxis - no co? bocilem i sie spocilem. :p

Opublikowano

Aloszka.

Oczywistym faktem jest, że każdy by się bronił, w końcu jest to niewiarygodna strata. Na pewno kiedyś używał bota, ale na tak dużym lvlu ktoś by ryzykował? Myślę, że nie. Cóż, możemy jedynie dyskutować, dać swoją opinię, jak było na prawdę tego się nie dowiemy. Współczucia dla Tomexa.

Pozdrawiam,

Jaśmin.

Pasjonat
Opublikowano

Czytałem dziś o tym już rano na innym portalu, zdziwiło mnie to pomimo, że nie gram w Tibię, a trochę grałem.

Ciekawe, może kiedyś bocił, a teraz dostął bana? Albo cały czas bocił? Ja osobiście nie ryzykowałbym na tak wysokim levelu.

Podobno w jego domku leżały skarby warte kilkanaście tysięcy złotych, a nawet więcej.

Współczuję.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

To dziwne jest wszystko jezeli on bocil to na pewno nie zaczął teraz za duze ryzyko i po co bocic i dziwne ,ze go wczesniej nie zbanowali ,bo jak po przeganiał ludzi w lvl to na niego przynajmiej powinni bardziej patrzeć na niego ,czy uzywa wspomagaczy i akurat teraz go lapneli moim zdaniem jezeli on wczesniej bocil to oni i tak o tym wiedzieli albo latwo bylo nich w konia zrobic.Wgl to smieszne jest zobaczcie to samo bylo z lord paulistinha.

WGL jezeli bym mial takie konto to jak juz bym bocil to hajs miałbym na noobach.Po 1 w razie w jak bym miał bana.A po 2 to wrazie haku to wszystkiego szlak by nie trafił ,a może on o tym pomyślał nie wiadomo teraz to on się do tego nie przyzna.Koleś to pewnie kompa przez okno wyrzucił z nerwów i pije teraz gdzieś.Szkoda konta takiego;/ No ja też współczuje ,nawet jak on na bocie jechał to też szkoda.

Opublikowano

Szkoda Takiego lvl ale myślę że chyba dostał załamke .

Pomyłka . :)

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Tego Maurolkita Też usunęli teraz największy lvl to 524

Szkoda Takiego lvl ale myślę że chyba dostał załamke .

Nie wiem skąd masz takie informacje ale Maurolkit nie został usunięty ;)

Opublikowano

Nie wiem skąd masz takie informacje ale Maurolkit nie został usunięty ;)

Aj , rzeczywiście Pomyliłem się :)

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Aloszka.

Oczywistym faktem jest, że każdy by się bronił, w końcu jest to niewiarygodna strata. Na pewno kiedyś używał bota, ale na tak dużym lvlu ktoś by ryzykował? Myślę, że nie. Cóż, możemy jedynie dyskutować, dać swoją opinię, jak było na prawdę tego się nie dowiemy. Współczucia dla Tomexa.

Pozdrawiam,

Jaśmin.

i tak nie dostaniesz moda.

@topic szkoda graczy...

Opublikowano

i tak nie dostaniesz moda.

@topic szkoda graczy...

Żałosny jesteś, Jaśmin wypowiada się na temat a Ty głupi tekst " i tak nie dostaniesz moda " : /

Opublikowano

Ja z Tomkiem(TomekOfGuardia) chodziłem do klasy w 1 technikum, koleś na pewno nie bocił, jak gadałem z jego bratem to on non stop siedział na tibii po szkole.

Teraz wybiera się z tą sprawą do sądu.

Grał długo i nagle tak stracić wszystko?

Przesada.

Opublikowano

Ehh...Proponuje zamknięcie tego tematu ;p Wszystko zostało wyjaśnione pomiędzy "Dyskutującymi", a i tak nikt nie wie i się nie dowie za co dostał bana...Po prostu było by o tym za głośno w necie i na 100% by nie oddali mu tej postaci :).

A i tak niektórzy nabijają tu tylko posty.

PS.Temat zaśmieca główną Tibi więc ...

Opublikowano

Sąd mu gówno da bo to co on tam miał to jest własność cipsoftu, on tak jakby włożył tylko czas w wbicie tej postaci, nikogo nie obchodzi ze on wywalił tysiące na pacca i itemy, bo nie robił tego z przymusu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...