Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zoom w snajperskim jest zakazany?

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xvm jest nie legalny :P ale nie dostaniesz bana za xvm bo ponad 70% graczy go używa ;d

Widzę, że się znawca wypowiada ^^ Żaden mod nie jest nie legalny na serwerze EU.

Opublikowano

Widzę, że się znawca wypowiada ^^ Żaden mod nie jest nie legalny na serwerze EU.

Mylisz się :P

Mod na usuwanie krzaków- stworzony w celach zwiększenia FPS - jest nielegalny.

(to chyba mały cheat, bo wiesz jak ustawiony czołg za krzakiem, czy stoi przodem czy tyłem- bo tka to tylko kontury widzisz)

Oraz Free Camera, czyli latasz se gdzie chcesz kamerą.

tego nie ogarniam, ale WG egoistycznie pozazdrościło, że ktoś inny se ponagrywa epickie sceny z wot-a :D

x

Opublikowano

Mylisz się :PMod na usuwanie krzaków- stworzony w celach zwiększenia FPS - jest nielegalny.(to chyba mały cheat, bo wiesz jak ustawiony czołg za krzakiem, czy stoi przodem czy tyłem- bo tka to tylko kontury widzisz)Oraz Free Camera, czyli latasz se gdzie chcesz kamerą.tego nie ogarniam, ale WG egoistycznie pozazdrościło, że ktoś inny se ponagrywa epickie sceny z wot-a :D

Jeszcze długo zostające tracery po SPG i "laser pointy", a i jeszcze wyświetlanie przeźroczystych modelów czołgów z zaznaczonymi modułami. Reszta w pełni legalna :-)

Opublikowano

Mylisz się :P

Mod na usuwanie krzaków- stworzony w celach zwiększenia FPS - jest nielegalny.

(to chyba mały cheat, bo wiesz jak ustawiony czołg za krzakiem, czy stoi przodem czy tyłem- bo tka to tylko kontury widzisz)

Oraz Free Camera, czyli latasz se gdzie chcesz kamerą.

tego nie ogarniam, ale WG egoistycznie pozazdrościło, że ktoś inny se ponagrywa epickie sceny z wot-a :D

Panowie, serwer EU ! Na serwerach RU oraz US, wg zastosował magiczny system, który skanuje co powiem czas co i jak. Oczywiście opisuję to tylko w skrócie. Mniej więcej chodzi o to, że program wykrywa i analizuje legalność modyfikacji. Jeżeli potwierdzi się teza, że mod jest nielegalny, leci ban. Jednak, na serwerze EU ta polityka nie została jeszcze wprowadzona. Jeżeli takowa sytuacja zaistnieje, wszyscy gracze będą mieli obowiązek o tym wiedzieć (notka na stronie gry). Oczywiście zgadzam się z tym, że jeżeli ktoś wgra nielegalne mody i będzie się tym nadmiernie chwalił, może wyrwać bana, jednak z zwykłej grze nie wykryją wam "cheatów".

Jeżeli chodzi o nielegalne modyfikacje to te które wymieniliście (dokładniej Zaacny Ścięte korony drzew i krzewów) oraz zmienione skiny czołgów są nielegalne na RU oraz US :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o nielegalne modyfikacje to te które wymieniliście (dokładniej Zaacny Ścięte korony drzew i krzewów) oraz zmienione skiny czołgów są nielegalne na RU oraz US :)

Nie nie.. skiny można zmieniać do woli. Weź przestań, bo robisz bajzel i mylisz innych ludzi

ZAKAZANIE JEST ZMIENIANIE MODELI CZOŁGOW

tak wiem o takim czymś inaczej hackery zostali by bezkarni..

x

Opublikowano

Panowie drodzy :

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/155044-oficjalna-lista-zakazanych-modow/

Tutaj macie oficjalne stanowisko NerfGaming'u i polskiego Community, jak chcecie - poczytajcie.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/159403-why-is-xvm-illegal/page__st__140#entry2948674

a tu wypowiedź Ectar'a o XVM. Zwłaszcza Tobie @kroko125 radzę to przeczytać zanim wstawisz kolejny, bezsensowny screen :)

Opublikowano

to co ja wiem to mody sa legalne ale nie wszystkie i dlatego za niedługo bedzie na stronie WoT-a download modów zrobionych przez WG.Net

tak przynajmniej pisali developerzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...