Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 2 kody w najbliższym czasie

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
"Wielu z was wie, że mamy kilka kodów na samochód i tak nie możemy opublikować je wszystkie na raz, a to doprowadzi do bardziej awarie serwerów ... Następujące plany są następujące: Dziś (środa) wieczorem (UE) będą publikowane w Kodeksie samochód do 30.000 uczestników oficjalnej grupy Potrzeba VKontakte Speed ​​World. następnie w czwartek noc (UE) zostanie opublikowany w kodzie dla Lamborghini Miura Concept 1000000 Like'ov na oficjalnej stronie Need for Speed ​​World na Facebooku.Przepraszamy za długo czekać, ale w końcu warto! " VitalBullet

https://vk.com/needforspeedworld?w=wall-18091856_230412

Opublikowano

"Wielu z was wie, że mamy kilka kodów na samochód i tak nie możemy opublikować je wszystkie na raz, a to doprowadzi do bardziej awarie serwerów ... Następujące plany są następujące: Dziś (środa) wieczorem (UE) będą publikowane w Kodeksie samochód do 30.000 uczestników oficjalnej grupy Potrzeba VKontakte Speed ​​World. następnie w czwartek noc (UE) zostanie opublikowany w kodzie dla Lamborghini Miura Concept 1000000 Like'ov na oficjalnej stronie Need for Speed ​​World na Facebooku.Przepraszamy za długo czekać, ale w końcu warto! " VitalBullet

uQK9gBJKAxQ.jpg

https://vk.com/needforspeedworld?w=wall-18091856_230412

No nareszcie będą te kody, ale znając EA i tak nie dostaniemy xddd

Opublikowano

@ Michal31111

na to wychodzi ale wieczorem ;/

Gallardo mogli dać coś czego nie było za IGC

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

O jakim wy znowu Gallardo mówicie... Z tego co słyszałem to ten kod za 30 tys. "lajków" na VK miałbyć na Sesto Elemento.

nie wierz we wszystko co usłyszysz!

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

nie wierz we wszystko co usłyszysz!

Raczej ciężko w to nie wierzyć, gdyż informacja (->KLIK<-) o kodzie na Gallardo została zamieszczona przez rosyjskich koordynatorów na VK. : )

Łapcie kodzik na Gallardo, dopiero został opublikowany. 8H8W-R6WG-XARL-HRHP (Na tydzień... Chyba coś ich porąbało.) >.<

Opublikowano

Dokładnie , wchodzę loguję się wpisując 20 minut moje hasło , a tam wyskakuje Gallardo na 7 dni .. Zostawie je bo szkoda mi śmiecić garaż ;f

Opublikowano

Macie tutaj kod na Gallardo:

8H8W-R6WG-XARL-HRHP

Ciekawe kiedy za 50k użytkowników na VK będzie.

I nie mogli go dać na stałe! Chamy!

/sorry nie zauważyłem że już jest.

Opublikowano

Witam ! Mam następujące pytanie, jak użyć ten kod. Wpisałem go na stronie gł. gry ale nie wiem skąd dostać lambo. Nie mam nigdzie żadnych prezentów.

Pozdrawiam

Opublikowano

Z tymi kodami to zesrać sie mozna. Raz kiedys dali kod na dobre autko by dzieciaki ladowaly kase w boosty na czesci.

Tak samo te eventy. Jedna wielka porazka.. 1 milion lajkow. 1 milion lajkow. Za to to powinni dac auto z full ultra a nie.. Co do tego lambo- takze porazka chodz jest na 7 dni, postaraly sie matoly.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@up , ale za 30k jest te zesrane Gallardo . Jak by było za milion to już bym kasował kierowcę . A na Miurę pewnie będzie w przyszłym roku -.-

Opublikowano

Chyba nie znasz EA , pewnie te jutro czeka nas w grudniu ew. listopadzie . Ale skoro mają dać to już wezmę , zawsze jedno miejsce w garażu się znajdzie ..

Opublikowano

Tylko żeby nie było tak, że oni wprowadzą tą nową miure do dilera, jako normalne auto, a ten kod co dadzą, będzie na 1-7 dni -.-

Opublikowano

Hahahahaha, pazerne na kase EA, brak słów... kod na gallardo na 7 dni, ahahahah. Zrobili to specjalnie nie dość, że czekaliśmy na ten kod jak głupi tyle tygodni i obiecywali, że za wszelkie opóźnienia się zrewanżują a tu co ? To co zawsze czyli bieda, smród i pazerność.

Opublikowano

8H8W-R6WG-XARL-HRHP

Chociaż tyle ;/

@up: Zgadzam się

/edit

Mam plan! Powiedzcie wszystkim znajomym.

Cofać lajka!

Opublikowano

Jakież słabe Lamborghini, ledwo co nim wygrałem wyścig używając dużo powerupów... i to jeszcze na 7 dni. :D Hahah, śmiech na sali.

Jest już wiadomość kiedy dadzą coś za 50k like?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...