Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✮✔✔✔ [KM5!] [2 drużymy] [0 lagów] [Przyjazna atmosfera]✔✔✔✮

ShizeRPLx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Marsel , Jakub , Łukasz , Michał , Wojtek.

Ogar:(Opisz) Jak mam opisać swojego ogara ? Pominę to, ponieważ znasz mnie i grałem na paru edycjach twojego serwa.

2 zdania o sobie: Wszyscy chodzimy do jednej budy każdy z nas interesuje się sportem i Grafiką Komputerową. Staramy się być uczciwi i kulturalni, ale nie zawsze nam (mnie) to wychodzi;)

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? : Każdy zaczął grać kiedy wyszło Multi, ponieważ nie było większego sensu grac solo na Singlu

Lubisz serwery tego typu? : Oczywiście ostatnio mamy jazdę na survival szczególnie w tym stylu.

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań) Próbujemy być ogarnięci i ogarniać ortografie i nie trollować przynajmniej członków swojej drużyny. Ostatnio nie ma zbyt wielu serwerów tego typu, a nawet jeżeli są to badziewne z administracją, która ma po 12/13 lat, a tego właśnie byśmy chcieli nie przeżywać. Mamy po : 18 , 17 , 18 , 17 , 15 lat, a więc z tym nie będzie problemu. Jeśli chodzi o ts'a wolimy Skype nawet podczas pisania tego podania rozmawiamy na Skype:)

Dobry pomysł na serwer ?:

Drużyna Blue/Red:

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

Imię:Jakub

Ogar:(Opisz): jestem człowiekiem uczciwym potrafie się dzielić sympatią z innymi graczami jednym słowem jestem ogarnięty.

2 zdania o sobie:Nazywam się Kuba mam 14 lat (bez mutacji) i interesuję się piłką nożną oraz informatyką.Jestem dobrym budowniczym oraz graczem pvp.

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? : Od początku alphy :)

Lubisz serwery tego typu? :Tak bardzo.

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań):

Ponieważ tak jak napisałem chce zdobyć w tym większe doświadczenie.Lubię grę zespołową.

Dobry pomysł na serwer ?:Bardzo dobry :)

Drużyna Blue/Red: Obojętnie :)

Opublikowano

Imię:Weronika

Ogar:(Opisz):Jak mam opisać? Umiem pracować w grupie, nie troluje, znam ort. Nie jestem "dzieckiem neo', ani "pokemonem".

2 zdania o sobie:Lubie czytać książki, i oglądać filmy. Ostatnio wziełam się za kanał na YT, i robienie intr.

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? :1.0.0

Lubisz serwery tego typu? :tak, bardzo

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań)Ponieważ chcę nagrywać, i popracować w grupie. Kocham bić się na dużych wojnach, i opracowywać strategie.

Dobry pomysł na serwer ?:Jeszcze się pytasz? Jasne, że tak, więcej takich.

Drużyna Blue/Red:Blue

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Imię:Mateusz

Ogar:(Opisz)tak nie grifuje (Chyba ze atakujemy zamek :D)Nie wyzywam nie kluce sie zbytnio :P

2 zdania o sobie:Jestem Mateusz mieszkam w Holandi studiuje informatyke mam siostre interesuje sie Plywaniem oraz komputerami

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? :Alpha

Lubisz serwery tego typu? :Tak

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań)Gdyz zrobiliscie naprawde fajna prezentacje zawsze chcialem sie znalezc na masakrze wiec czemy nie gralem juz na takich serwerach tylko z sezonu 3-4 oraz jestem ogarem :)

Dobry pomysł na serwer ?:Tak

Opublikowano

Podac nicki .

Imię:Mateusz

Ogar:(Opisz)tak nie grifuje (Chyba ze atakujemy zamek :D)Nie wyzywam nie kluce sie zbytnio :P

2 zdania o sobie:Jestem Mateusz mieszkam w Holandi studiuje informatyke mam siostre interesuje sie Plywaniem oraz komputerami

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? :Alpha

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań)Gdyz zrobiliscie naprawde fajna prezentacje zawsze chcialem sie znalezc na masakrze wiec czemy nie gralem juz na takich serwerach tylko z sezonu 3-4 oraz jestem ogarem :)

Imię:Weronika

Ogar:(Opisz):Jak mam opisać? Umiem pracować w grupie, nie troluje, znam ort. Nie jestem "dzieckiem neo', ani "pokemonem".

2 zdania o sobie:Lubie czytać książki, i oglądać filmy. Ostatnio wziełam się za kanał na YT, i robienie intr.

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? :1.0.0

Lubisz serwery tego typu? :tak, bardzo

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań)Ponieważ chcę nagrywać, i popracować w grupie. Kocham bić się na dużych wojnach, i opracowywać strategie.

Dobry pomysł na serwer ?:Jeszcze się pytasz? Jasne, że tak, więcej takich.

Imię:Jakub

Ogar:(Opisz): jestem człowiekiem uczciwym potrafie się dzielić sympatią z innymi graczami jednym słowem jestem ogarnięty.

2 zdania o sobie:Nazywam się Kuba mam 14 lat (bez mutacji) i interesuję się piłką nożną oraz informatyką.Jestem dobrym budowniczym oraz graczem pvp.

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? : Od początku alphy :)

Lubisz serwery tego typu? :Tak bardzo.

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań):

Ponieważ tak jak napisałem chce zdobyć w tym większe doświadczenie.Lubię grę zespołową.

Dobry pomysł na serwer ?:Bardzo dobry :)

Drużyna Blue/Red: Obojętnie :)

Podajcie mi nicki na PW bądź tu :)

1374745634-U865057.gif

Opublikowano

17 lat

Imię:

Kamil

Posiadam

Ogar:(Opisz)

Jeżeli chodzi o to czy jestem ogar to tak xD

2 zdania o sobie:

Nazywam się Kamil, mam 17-cie lat. Chodzę do Liceum Ogólnokształconcego w Legionowie.

Interesuje się piłką nożną, informatyką i ostatnio fizyką ; D

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? :

1.6.6, tworzenie serwerów od 1.7.3

Lubisz serwery tego typu? :

Lubie.

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań)

Chciałbym pograć z różnymi osobami na takim trybie rozgrywki, współpracować i poznać kilka fajnych osób :) Myślę, że administracja opanowała całą rozgrywke i nie znudzi się ona po 2-3 dniach.

Myślę, że tak : )

Drużyna Blue/Red:

RED ;)

Nick z gry:

xPolishMe

Opublikowano

Mój nick: Karou

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

dodany

Mój nick: Karou

Jakie pluginy? :>

@up to nie jest istotne

17 lat

Imię:

Kamil

Posiadam

Ogar:(Opisz)

Jeżeli chodzi o to czy jestem ogar to tak xD

2 zdania o sobie:

Nazywam się Kamil, mam 17-cie lat. Chodzę do Liceum Ogólnokształconcego w Legionowie.

Interesuje się piłką nożną, informatyką i ostatnio fizyką ; D

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? :

1.6.6, tworzenie serwerów od 1.7.3

Lubisz serwery tego typu? :

Lubie.

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań)

Chciałbym pograć z różnymi osobami na takim trybie rozgrywki, współpracować i poznać kilka fajnych osób :) Myślę, że administracja opanowała całą rozgrywke i nie znudzi się ona po 2-3 dniach.

Myślę, że tak : )

Drużyna Blue/Red:

RED ;)

Nick z gry:

xPolishMe

Dodany

1374745634-U865057.gif

Opublikowano

Imię:Filip

Ogar:(Opisz)9/10. Nie spinam,ogarniam spiny. Nie wtrącam się w różne kłótnie.Potrafie grać zespołowo.

2 zdania o sobie:Mam na imie Filip,mam 13 lat i lubie gry sandbox.Uwielbiam grać w piłke nożną.Interesuje sie informatyka

Od jakiej wersji mc zacząłeś grę ? :Beta 1.3

Czemu akurat ty masz się dostać na WhiteListe ?:(2-3Zdań)Nie spinam,jestem ogarnięty. Potrafie klepać.Oraz umiem współpracować.

Nick z gry:MrCracKu

Opublikowano

Dupa nie serwer admin wbija na gm i op do bazy przciwnej bazy i wszystko rozwala bo zabilismy mu "KONIE" puzniej zabilismy go druzyna jak afczyl mial 2 staki koxow eq PROT 4 ochrona przed ogniem 4 ochrona przed wybuchem 4 i wszystkie PROT nie da sie tego zrobic bez GM oraz OP SERWER WOGOLE NIE PRZYPOMINA KWADRATOWEJ MASAKRY ADMIN MA PONAD 17 LAT O ILE SIE NIE MYLE A ZACHOWUJE SIE JAK 12 LATEK Z SERWEM NIE POLECAM SERWERA ADMIN ROZDAJE ITEMKI SWOJEJ EKIPIE NIE POLECAM Z CALEGO SERWA ADMIN CZITUJE SOBIE GLOWY YOUTUBEROW TAKICH JAK JJAYJOKER PSPMAGISTER ORAZ NOTCHA I INNY CIEKAWYCH POSTACI ZWOZANYCH Z MINECRAFT.NIE MA AUTOLOG(CZY JAKOS TAK)MOZNA SIE LOGAC PROSTO Z PVP\

PO 2 po chwili zabilismy znowu admina ktory mial znowu [5 stakow] koksow -_-

SERWER DO DUPY!

To dostalem po ddaniu mu linnka do tej propozycji :)

Admin i co juz bd straszyl -,-

[18:25:24] Admin: to ze jestes idiota i nie potrafisz sie zachowac to inna rzecz
[18:25:57] Ja: tak napewno
[18:25:58] Ja zrobiles
[18:26:02]Ja : sam 7 stakow koksow
[18:26:02]Ja: :)
[18:26:31]Admin: nie siedem tylko jeden idioto
[18:26:31]Ja: i eq ktore sie nie da zrobic bez OPA
:)
[18:26:36]Ja: tak
[18:26:37] Ja: tak
[18:26:43] Ja: jak my mamy z cb7 stakow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...