Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PandoraMT2 Oficjalna

Arist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kasa z is'a sie nie zgadza, to trzeba ruszyć. A jak ludzie latali na modach i tak dalej ? Banować sie nie chciało ? Kiedyś jak miałem bana na ip z automatu to odpisać sie nie chciało ? A teraz oczekujesz, że ludzie będą grać gdzie Wy tak olaliście serwer ? Śmieszysz mnie...

Czego oczekuje ? Zamknięcia tego gówna co jest obecnie.

Opublikowano

Heh a ostatnio się zastanawiałem czy jest szansa na start Pandrory S2:)

Hmm na pandorce wszystko było dobrze. Tylko było mało nowych mapek,dungeonów i dużo hakerów:)

To, że GM nie było to już lać na to kiedyś na Pandorce co tydzień czy tam co 2tyg był exp i drop 50% albo i więcej:D Na pandorce nikt nie zwracał uwagi na hakerów. Na pandorce najlepsze co mogło być to wojny i niech tak zostanie:D

Opublikowano

Więc już wyjawiłem swoją tajemnice , że robię PandoreMT2 S2.

To nie żadna ściema ani plotka

o to dowód :

http://scr.hu/0qoa/kmyxk

PandoraMT2 S2 jest w trakcie tworzenia na nowych podkreślam nowych i lepszych podkreślam lepszych plikach serwerowych

I robię dyskusje czego oczekujecie na nowym serwerze ;)

Mamy już dużą ekipę , mamy już odpowiednią blokadę przeciw "Modom" i innych takich.

Panu który wydaje te mody chodzi mi o "Kamera" zostaną postawione zarzuty.

To tyle i zapraszam do dyskusji nad nowym serwerem który powstaje.

Wkrótce beta testy ! Więc zapraszam.

Wasz kochany Admin PandoryMT2

Hahaha dobre ciekawie jakie zarzuty, nie jego wina ze gracze sciagaja jego pliki, i cisna na nich.

Opublikowano

Aghaghagha Dobree xD pandoramt2 s2 BEKA . I jeszcze Kamera pozwą hahahah, nie wierzę w typów :D

Nie zagram, nie polecam, serwer będę pizgał mikrofalą <3

Opublikowano

To nie jest admin, ludzie...

Na forum pandory admin napisał, że zmieniają pliki co nie jest jednoznaczne z otworzeniem nowego serwera.

Jakiś dzieciak Wam bajki wciska a Wy wierzycie ;)

Opublikowano

Grałem tam pierwszy raz chyba 4 lata temu ( o ile się o rok nie pomyliłem :D ) też w lato, serwer chyba startował. Bambusek lamił, serwer do tej pory jest denny i nic tego nie zmieni, niestety. Lepiej zrób jakiś nowy serwer pod nową nazwą :)

radiator0.jpg

Opublikowano

Po pierwsze jesli komus by sie chcialo jezdzic na rozprawy do sadu, kazdy serwer prywatny zostal by pozwany gdyz jest on postawiony nielegalnie ale to jest zalezne od GF

PS: A teraz tak, to jest osoba ktora nie jest administratorem pandory, tylko prawdopodobnie gm'em ktory zostal z niego wywalony za przekrety. Gracz dzialal na mpc pod nickiem Avernus, lub cegielka a teraz ma owy nick Arist. Nie ufajcie tej osobie jest po prostu dzieckiem ktory chce zdobyc jakas "popularnosc", ma zero zorganizowania, i nie potrafi sobie poradzic z najlatwiejsza rzecza, jeszcze raz podkresle to nie jest administrator Pandory tylko jakies dziecko. Jesli ktos chce dowodu zapraszam na pw ;)

Opublikowano

To pandora ma administracje?

Pamietam jak kiedys bylo grubo ponad 3.5k online.Teraz jest 1.7k. Gracze uciekaja,dlatego pora na s2.

Tak hejtuje ale s2 nie jest najgorszym pomyslem.Byle 6-7 bez klasowych i mozna by bylo grac ;p

Srij9JT.png

Opublikowano

Mowie wam, ze arist robi z Was sobie beke... Jesli moderator bylby na tyle madry to powinien dac mu juz warna, ew bana i sasowac temat.

Opublikowano

Ardi ? A ty może dostaniesz za spam w temacie ?

Najpierw zobacz, co sam napisałeś w tym temacie.. nic, a więc kto spamuje ?

Mnie % mało obchodzą, bo to jest -ste konto na mpc ;x

Opublikowano

Mowie wam, ze arist robi z Was sobie beke... Jesli moderator bylby na tyle madry to powinien dac mu juz warna, ew bana i sasowac temat.

Racja Ardi a co do Pandory S2 to ... Największa głupota jaką usłyszałem w tym miesiąscu xD jak ostati wpis na stronie pandory jest sprzed około roku 12.08.2012. Pozdro Aris..

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...