Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy uruchomieniu

batoncmg2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z uruchomieniem tej gry. Otóż ściągnąłem ją z platformy Steam , gdy ją uruchamiam pokazuje się okienko z napisem : Checking for new updater. następnie jest potem Checking for new updater (try2) 3 4 5 6... aż dojedzie to 10 i wyskakuje komunikat z błędem , daje screeny :

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pobrałem z oficjalnej i nadal TRY... ;/

Uruchom jako administrator i ze zgodnością swojego systemu operacyjnego wyłącz antywirusa i firewall'a.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Nie mam zgodności z Win7 a firewall to co to ?:PP

Inaczej zapora systemowa.

Wyłącz ją i zobacz czy pomoże.

A co do zgodności to uruchom ze zgodnością z innym systemem, najlepiej Windows 2000.

Opublikowano

Wył. te zapory jak na filmie, wyłączyłem avasta , zgodnośc Win 2000 , uruchamiam jako admin i dalej nic !

dalej Try 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 i gówno błąd ...

failed to connect to update server.
Chceck that you have a working internet connection and you are not behind a proxy or firewall. !!!

Dobra ludzie mam w pliku hosts w folderze etc kiedyś chciałem w war z grać na emulatorze i linijka od niego została i działa , A teraz jak ściągam grę już ok 2 GB to mogę wszystko powłaczać ?

Mogę powyłączać czy nie ? jak już ściągam grę ? bo wył. i się wolno dosyć ściąga .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam problem gdy chce się zalogować wyskakuje mi jakiś błąd po koreańsku czy w jakimś tam języku i pisze your account is frozen

Pomoże ktoś prosze!!! :D ta gierka jest fajna

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tu masz jak to naprawić xxx

Trzeba sciągnąć link w opisie a potem wejść w folder gdzie zapisana jest gra i podmienić z dawnym plikiem gry.

Gdy to się zrobi nalerzy uruchomić war inc:

Na steam:Uruchomić przez steam i włączy sie aktualizacja załaduje się i będzie działać.

Bez steama:Uruchomić przez ten plik (gdy jurz będzie podmieniony z dawnym i włączy się aktuałizacja załaduje się i będzie działać.

Mam nadzieję że pomogłem jerzeli tak to daj like to dla was żaden wysiłek, ale mnie to bardzo motywuje. B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...