Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę odpalić launchera

Abrtur98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż od kilku dni grałem sobie normalnie, wszystko chodziło bez zarzutu. Natomiast dziś podczas odpalania launchera komputer nie reagował, nie otwierała się aplikacja ani proces. Odinstalowałem Recona i próbowałem jeszcze raz ale niestety nic to nie dało. :( Jak coś Windows 7 Home Premium SP1.

Opublikowano

Zainstalowałem, launcher dalej nie reaguje. :(

a ie najnowsze?

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Zainstaluje NET.Framework 4.0, jeżeli nie pomoże polecam format komputera.

Po co od razu formatować komputer? A po drugie rada dotycząca instalacji framwork'a już była, więc nie powielaj odpowiedzi. Może pobierz od nowa launchera bądź spróbuj otworzyć jako administrator?

Opublikowano

Spróbuj wrzucić tego launchera do głównego folderu internet explorera, i dopiero wtedy go odpalić, mi takie coś pomogło.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Po co od razu formatować komputer? A po drugie rada dotycząca instalacji framwork'a już była, więc nie powielaj odpowiedzi. Może pobierz od nowa launchera bądź spróbuj otworzyć jako administrator?

Nauka czytania się kłania... Napisałem Wersje 4, a jeden napisał 3.5 ...

2mz91d.png

!

Opublikowano

odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz mi pomogło

Mam odinstalowane! Nie zainstaluje, bo gdy odpalam launcher nic się nie pojawia. Czytajcie ze zrozumieniem, proszę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...