Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Autorskiego pluginu na ranking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Tak jak w tytule. Poszukuję autorskiego pluginu na ranking, taki jak na serwerze hardcore u skkfa i na mchc. Wiem, że te pluginy napisał skkf, lub cubix, lecz na pewno jest ktoś, kto znalazłby taki plugin, lub sam go napisał, ponieważ ja się takim czymś niestety nie specjalizuję.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Nic nie ma za darmo :) Myślisz ze skkf ma te pluginy za free? Też musi za nie płacić :3 MCHC jest w lepszej sytuacji ponieważ robią to sami i nie potrzebują pomocy :) Jeżeli znajde czas to może napisze skrypt na taki ranking i udostępnie go na MPC :)

Opublikowano

Nic nie ma za darmo :) Myślisz ze skkf ma te pluginy za free? Też musi za nie płacić :3 MCHC jest w lepszej sytuacji ponieważ robią to sami i nie potrzebują pomocy :) Jeżeli znajde czas to może napisze skrypt na taki ranking i udostępnie go na MPC :)

Skkf płaci? ;x Przecież cubix je robic z pomocą kilku osób.

Opublikowano

I tu się wszyscy mylicie ! :) jest za darmo stworzone przez anglików do tego dają szablon strony tylko dużo za przeporszeniem "Pieprzenia" Jest posiedz na bukkicie i to znajdziesz ja niestety nie pamietam juz nazwy tego pluginu ...

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Ehh... miałem kiedyś extra plugin. Wszystko było dostępne od razu na stronce za darmo - tylko na jeden serwer. Wszystko można było też zobaczyć na tabliczkach w grze...

Jednak był to plugin , gdzie dostęp do statystyk miałeś tylko ty (nie można umieścić na stronie)...

Dobra , tak więc znalazłem chyba najbardziej odpowiedni:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/webportal/

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

Opublikowano

Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie...

Autorskie oznacza, że coś jest pisane tylko dla Twojego serwera, przez Ciebie, lub Twojego technika...

Ten skrypt od CiemnegoArbuza nie jest zły, ale ma troszkę błędów. ;)

Jak go wrzucić?
Pobierasz plugin Skript i wrzucasz ten skrypt do folderu scripts w formacie .sk. :>

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...