Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer z Modami* (Wystarczy pobrac tylko paczke) (28Slot) (26Mody) (Wszystko w temacie) (24h/7) Zapraszam !

craftserve1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę jakiś kontakt do administracji?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Emm. Nie wiem czy to coś można nazwać serwerem.

1. Na spawnie respisz się 100000000 kratek w górę na szkle bez żadnej szansy przeżycia.

2. Admini robią sobie jakieś jebnięte parkoury na spawnie.

3. 0 ogaru z itemami. Chodzi mi o blokowanie.

4. Dzieci w ekipie.

5. Serwer padnie max. po miesiącu.

6. Jakiś typ Max czy coś takiego wziął itemki z gm'a i bije mnie za spawnem..

Powiem tyle, DNO.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

potwierdzam to co wyżej napisał kilka tygodni temu na tym serwerze malem podobna sytuacje tylko ze bil mnie piorunami pozdro

Masz jakis fajny server z modami ? masz malo graczy ? napisz domnie a zagram :D

Opublikowano

Zobaczylem ze na forum sa osoby nie ogarniete

potwierdzam to co wyżej napisał kilka tygodni temu na tym serwerze malem podobna sytuacje tylko ze bil mnie piorunami pozdro

1.Jak mogles widziec taka sytuacije jak serwer istnieje od wczoraj.

Emm. Nie wiem czy to coś można nazwać serwerem.

1. Na spawnie respisz się 100000000 kratek w górę na szkle bez żadnej szansy przeżycia.

2. Admini robią sobie jakieś jebnięte parkoury na spawnie.

3. 0 ogaru z itemami. Chodzi mi o blokowanie.

4. Dzieci w ekipie.

5. Serwer padnie max. po miesiącu.

6. Jakiś typ Max czy coś takiego wziął itemki z gm'a i bije mnie za spawnem..

Powiem tyle, DNO.

1.Na naszym serverze nic nie blokujemy gdy chcemy by byla jak najmilsza gra.

2.Napewno nasza ekipa nie sklada sie z dzieci gdy mamy po 16-20lat

3.Mamy duzo sponsorow i duzo jeszcze chce nimi zostac

4.Jestes kompletnym krytykiem

-Wchodzisz na server i pierwszy nas obrazasz

-HEJTUJESZ wszystko.

Zastanowcie sie.

Opublikowano

Co do teeesika (quick deq) to jest dziecko , gra na wszystkich tekkitach , industrialach i na kazdym najpierw bierze z kims dzialke okrada go i szuka kolejnego frajera ...

Serwer fajny ale brakuje kilku modow :c

Ps. Wywalcie tego moda - nie potrafi dopisac kogos do dzialki

Opublikowano

Całkowicie zmieniam zdanie o serwerze ..
Po dzisiejszej akcji ignorowania graczy + usuwania modów , potem wgrywania ich i nieoodawania przedmiotów stwierdzam ze serwer "dwóch pomidorów nie wart"
administracja sra na gracza , trzeba czekać od 30 do 1.5h na działke (nie zeby był tłok na serwie bo graczy jest max 5 a w tym czasie 3 adminów ...)
ryba(moderator) nic nie ogarnia ... przychodzi do mnie i rzuca we mnie kurczakami ...
poprosiłem go zeby dopisał kolege do działki to czekałem 2h i nie dopisał a siedział non stop na mojej działce i latał za mną
Ementan1 i linkczyk czy jak mu tam totalnie nic nie robią ... to juz kolejny ich serwer z modami i kolejny niewypał
Linkczyk tepnal sie do KoSalan'a zabil go i za uzyciem komend zrównał jego działkę z ziemią

3x NIE dla "czegoś" takiego

Opublikowano

Całkowicie zmieniam zdanie o serwerze ..

Po dzisiejszej akcji ignorowania graczy + usuwania modów , potem wgrywania ich i nieoodawania przedmiotów stwierdzam ze serwer "dwóch pomidorów nie wart"

administracja sra na gracza , trzeba czekać od 30 do 1.5h na działke (nie zeby był tłok na serwie bo graczy jest max 5 a w tym czasie 3 adminów ...)

ryba(moderator) nic nie ogarnia ... przychodzi do mnie i rzuca we mnie kurczakami ...

poprosiłem go zeby dopisał kolege do działki to czekałem 2h i nie dopisał a siedział non stop na mojej działce i latał za mną

Ementan1 i linkczyk czy jak mu tam totalnie nic nie robią ... to juz kolejny ich serwer z modami i kolejny niewypał

Linkczyk tepnal sie do KoSalan'a zabil go i za uzyciem komend zrównał jego działkę z ziemią

3x NIE dla "czegoś" takiego

Przypominam ze to nie server Bukkit Tylko BukkitFroge jest tam o 4 razy wiecej roboty niz na bukkicie

Opublikowano

nie wbije po postach osób które weszły na serwer i jeszcze te ssy z chatu mnie rozwaliły

+ za mało modów 26 mało jak dla mnie

xih3gEBG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...