Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avast vs ESET NOD32

Klolli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem bo mam ESETA i mam chyba pirata ..

A trzeba zaktualizować a nie mogę.

7igcjq.jpg

I myślę żeby odinstalować ESETA i zainstalować AVASTA

co o tym myślicie??

8wlpa9.jpg

Opublikowano

Spróbuj jakoś bo eset a avast to między niebem a ziema

Widze, że znaffca się znalazł...

Zobacz może Comodo, sam posiadam i jest dobry ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

'chyba pirata' lol? To nie wiesz czy zakupiłeś czy nie ?

chcesz coś z darmowych to zobacz Avira, avast to syf i to się nigdy nie zmieni

Opublikowano

Avast to jeden z słabszych antywirusów. Na słabych kompach muli i mi raz padł system(pokasował pliki systemowe xD).

Polecam Kaspersky 2013/Eset. No i oczywiście Microsoft Security Essentials, który jak na razie się spisuje b.dobrze(o ile macie oryginalnego wina lub dobrze spatchowanego pirata.

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Darmowe i do tego dobre

- Comodo

- Avira

- Microsoft security esential.

Ja używałem każdego z nich, najbardziej rozbudowany w opcje Jest comodo ma firewall i takie tam :P Potem Avira a na końcu Essential ma on duży plus bo kompletnie nie muli kompa nie widać że jest :)

Wybierz, który chcesz ale za żadne skarby nie instaluj Avasta.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

'chyba pirata' lol? To nie wiesz czy zakupiłeś czy nie ?

chcesz coś z darmowych to zobacz Avira, avast to syf i to się nigdy nie zmieni

dowody? chuja jak się nie znasz to nie odpowiadaj :)

avast jest dobry i nie zamula nie wiem ludzie to maja kompa z 2000 roku chyba jak im zamula ;)

1372879200-U140773.jpg

Opublikowano

ESET Smart Security 6 ;)

Używam i bardzo dobrze chodzi. Złużywa mało ramu , nie zamula internetu. Jeżeli nie chcesz kupować licencji wpisz w google Sobie nazwę + key i masz pełno kluczy.

Polecam też zainstalować Sobie Malwarebytes Anti-Malware do dodatkowego skanowania PC.Nie ma On ochrony rezydenckiej ,ale jest bardzo dobry do skanowania co jakiś czas.

Jakieś wykresy i testy to nie wszystko.Liczy się też ocena użytkowników ,a jak wiadomo Avast nie cieszy się dobrą opinią u większości osób które miały z nim styczność

Opublikowano

Avasta sie nieoplaca poniewaz przepuszcza niektore typy trojanow,to jego wielka wada.Polecam ci Ashampoo Anti-Malware,czeste bazy sygnatur.

Opublikowano

Avasta sie nieoplaca poniewaz przepuszcza niektore typy trojanow,to jego wielka wada.Polecam ci Ashampoo Anti-Malware,czeste bazy sygnatur.

no chyba cie pojebało koleś xD dawaj dowód tak jak ja a nie ze ty se kurwa z dupy wyjmujesz ;) tak sam jak avast wykrył nowego wirusa jako pierwszy a inne jeszcze nie :) mi się avast updateuje co min 3-4 razy w tygodniu

http://www.mpcforum.pl/topic/940028-argumentacja-czyli-podnosimy-jakosc-i-zrozumialosc-naszych-wypowiedzi/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...