Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Disclaimer] Minecraft by Zyczu

zyczu2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie jak zyczu napisał, to są pewnie multi konta tego zyczu_, który chce tylko, aby nie używano launchera zyczu, ja jakoś grałem na nim sporo i nadal mam premium?

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Mi wyjasnijcie cos innego. Po co kurde premiowcy sciagaja launcher non premium?!?!?!

http://hastebin.com/makesoxeju.avrasm

Nawet jakby byl tam keylogger to i tak to nie byloby warte publikowania jego danych w necie!! I to podchdzi pod sad, a skany dowodu osobistego to juz gruube przegiecie..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

japizgam... za chwile przez tą cała pojebana kłutnie pewnie all przestaną grać w minecrafta...

@edit:

zmieniam zdanie

http://screenshooter.net/5466360/mdgdjly

To normalna reakcja internet explorera na wszelkie pliki EXE, które nie są podpisane cyfrowo. Explorer wskazuje nawet Firefoxa jak wirusa :P

Opublikowano

japizgam... za chwile przez tą cała pojebana kłutnie pewnie all przestaną grać w minecrafta...

@edit:

zmieniam zdanie

http://screenshooter.net/5466360/mdgdjly

Gościu, oficjalny launcher też wywalił mi takie ostrzeżenie ;)

Ej! Pobrałem minecraft by zyczu i:

Klikam i się nie uruchamia

Zawiesił mi się eksploator windows

Kazałem zrestartować i się udało

Potem wywalił komunikat czy chcesz uruchomić? program jest niezweryfikowany

Klikam uruchom; nie reaguje na klikanie

A kiedy chcę wywalić do kosza pojawia się okno "przetwarzanie.... pozostały czas: trwa obliczanie" przecież to ma ledwie 3 mb czemu się tak długo usuwa?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

a wieć dobra wbijamy na serwa zyczu.pl xD

PS: wiecie o co chodzi...

tam jest lastlogin bo jak otwieracie minecraft by zyczu to dziala normalnie a jak otwieracie pirata albo premke to wyskoczy komunikat ze aktualna wersja launchera to zyczu

wystarczy wejdz w %appdata% i usunac .minecraftzyczu !

omg

https://www.virustotal.com/pl/file/b4e940c151c800b5fc7e2326ca571a81bab5a4f1ddcc213b2c8b26badc53dbb7/analysis/1372925089

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

Opublikowano

a wieć dobra wbijamy na serwa zyczu.pl xD

PS: wiecie o co chodzi...

tam jest lastlogin bo jak otwieracie minecraft by zyczu to dziala normalnie a jak otwieracie pirata albo premke to wyskoczy komunikat ze aktualna wersja launchera to zyczu

wystarczy wejdz w %appdata% i usunac .minecraftzyczu !

omg

https://www.virustotal.com/pl/file/b4e940c151c800b5fc7e2326ca571a81bab5a4f1ddcc213b2c8b26badc53dbb7/analysis/1372925089

Tam nie ma żadnego lastlogin. To o czym mówisz to blokada na MinecraftSP, aby ją wyłączyć zaznaczamy w MinecraftSP force update. Tyle.

Opublikowano

Tam nie ma żadnego lastlogin. To o czym mówisz to blokada na MinecraftSP, aby ją wyłączyć zaznaczamy w MinecraftSP force update. Tyle.

przeciesz wiem -.-

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

Opublikowano

To normalna reakcja internet explorera na wszelkie pliki EXE, które nie są podpisane cyfrowo. Explorer wskazuje nawet Firefoxa jak wirusa :P

Tyle, że to w każdej przeglądarce tak jest....

Opublikowano

Jest też coś takiego w Windows, że jak pobierasz plik EXE z neta to wyskakuje komunikat typu "ten plik pochodzi z neta czy na pewno uruchomic"

Opublikowano

Windows ma automatyczne blokady przed niechcianym oprogramowaniem, więc to wyskakuje za każdym razem gdy coś pobranego z internetu spróbujesz otworzyć. Można to wyłączyć, ale nie polecam.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Gościu, oficjalny launcher też wywalił mi takie ostrzeżenie ;)

Ej! Pobrałem minecraft by zyczu i:

Klikam i się nie uruchamia

Zawiesił mi się eksploator windows

Kazałem zrestartować i się udało

Potem wywalił komunikat czy chcesz uruchomić? program jest niezweryfikowany

Klikam uruchom; nie reaguje na klikanie

A kiedy chcę wywalić do kosza pojawia się okno "przetwarzanie.... pozostały czas: trwa obliczanie" przecież to ma ledwie 3 mb czemu się tak długo usuwa?

mówilem...

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

Opublikowano

mówilem...

Ten wrapper na jar czasem sie buguje, polecam używać wersji JAR launchera, zawsze działa, tylko że nie ma ikonki

Opublikowano

dobra... sprawdzam czy mam keyloggera jesli bende miec i wyjdzie ze przez Twoj launcher to jest w sądzie ...

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

Opublikowano

Używałem tego launchera wielokrotnie, moi znajomi też i co? Premka nadal jest, więc nie wiem co wy za głupoty gadacie...

pewnie jakiś spisek :ninja:

dobra... sprawdzam czy mam keyloggera jesli bende miec i wyjdzie ze przez Twoj launcher to jest w sądzie ...

Pierdolenie... nawet nic nie zrobisz, jak wykryje tego niby keyloggera.

I zastanawia mnie jeszcze jedno... po co korzystacie z launchera dla no-premium, jeżeli możecie korzystać z oryginalnego? <_<

surprise motherfucker

Opublikowano

tak,napewno masz keyloggera który ukradnie ci premke,dzięki launcherowi który jest dla non-prem i NIE MA MOZLIWOSCI LOGOWANIA KONTA PREMIUM.Wg mnie w sądzie powinni sie znaleść wszyscy którzy oczernili zycza i podali jego dane personalne...

- - - -

Najlepszy jest fakt,ze nagle wszyscy użytkownicy launchera non-prem mają premki....

Opublikowano
http://prntscr.com/1dhmtz

Taki komunikat wyskakuje po pobraniu większości plików z internetu. To jest akurat komunikat przy otwieraniu oryginalnego launchera z Mojangu. A wy się boicie tego komunikatu jak otwieracie launchera by Zyczu. Ja osobiście używam oryginalnego launchera z Mojangu.

tak,napewno masz keyloggera który ukradnie ci premke,dzięki launcherowi który jest dla non-prem i NIE MA MOZLIWOSCI LOGOWANIA KONTA PREMIUM.Wg mnie w sądzie powinni sie znaleść wszyscy którzy oczernili zycza i podali jego dane personalne...

- - - -

Najlepszy jest fakt,ze nagle wszyscy użytkownicy launchera non-prem mają premki....

Zgadzam się z tym. Nie dość, że nie można logować się premium przez ten launcher, to jeszcze wszyscy kłamią że stracili premium.

Albo wogóle go nie mieli albo kupili na allegro za 2 zł i dlatego stracili. Najlepiej jest kupić premium z oficjalnej strony Minecraft.net i używać ich launchera to masz 100% na to że nie stracisz premium.

Jednak jeśli wyjdzie na to, że zyczu nie wgrał tam żadnego key'a czy kodu kradnącego lastlogin, to wszyscy, którzy go oczernili i podali jego dane personalne, powinni odpowiedzieć za swoje czyny.

Jednak jeśli wyjdzie na to, że zyczu wgrał tam coś, to jak ma ukraść premium, skoro tam nie ma możliwości logowania się premium ...

Nie sądze, by Zyczu starał się o te wszystkie mody, prawa itd tylko dla prowizorycznego kradnięcia haseł i jeszcze ryzykowania odpowiadania za to w sądze.

Z mojej strony byłoby to nielogiczne i ryzykowne. Ja osobiście nie używam launchera by Zyczu ponieważ mam premium, lecz nie oskarżam Zycza o żadnego wirusa, key'a, czy inne gówno które da się wgrać do launchera.

Mówiąc krótko, nie używajcie launchera by Zyczu jak macie premium dla poprostu bezpieczeństwa ponieważ jest on przystosowany do kont no-premium.

Wiem, że ten nowy launcher Mojangu jest trochę niejasny w obsłudze, ale na 100% nie stracisz premium.

Graczom no-premium moge go polecić.

=============== Poradnik do zaawansowanego PvP Minecraft ===============

============  http://www.mpcforum.pl/topic/941290-tut-zaawansowane-pvp/  ============

Opublikowano

- - - -

idioto ja nie mam premium kupionego o.O

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

Opublikowano

A ja powiem tak Zyczu nie włożyłby tyle pracy w swojego launchera gdyby polegało to na tym że kradnie on ludziom konta do premki pozatym użytkownicy non - premium grają tam bo jej nie posiadają. A w Launcherze da się nawet tworzyć własne paczki modów. Owszem sam to sprawdziłem i jak prawi zawsze przy próbie pobrania komputer powiedział mi że może to wywołać zagrozenie bo tego typu rzeczy są nieznane. Osobiście popieram Zycza i uważam że po wszystkim co sprawdziłam wydaje mi się to sensowne i też zrozumiałe , a jak jesteście tacy mądrzy stwórzcie swojego lepszego launchera to pogadamy . Dzięki to tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...