Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TERA - POSTACIE I KLASY! :D

Yosito0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie tylko trochę inaczej :D zaczynam grać w TERE online ale chce wiedzieć jak Wam się gra no i właśnie kim gracie :D pochwalcie mi się jaką klasą gracie i rasą, który poziom jakieś rekordy :D Gra wygląda na wspaniałe dzieło jednak czy taka jest prawda ? ocenie to po waszych opiniach :D

Let's go!

Opublikowano

Ja gram (grałam? bo mam przerwę:P) sorcem. Fajna i silna klasa, która dopiero na 40+ dostaje kopa. Polecam:) Rasa mojej postaci to elf, ale nie ma to większego znaczenia, bo to kwestia jedynie wizualna. Rasowe bonusy nie dają zbyt dużo.

Sama gra jest całkiem wporządku. Podoba mi się różnorodność lokacji i grafika. Postacie również wyglądają atrakcyjnie. Ciekawą opcją jest system walki non target.

#don't care

Opublikowano

Ja gram (grałam? bo mam przerwę :P) sorcem. Fajna i silna klasa, która dopiero na 40+ dostaje kopa. Polecam:) Rasa mojej postaci to elf, ale nie ma to większego znaczenia, bo to kwestia jedynie wizualna. Rasowe bonusy nie dają zbyt dużo.

Sama gra jest całkiem wporządku. Podoba mi się różnorodność lokacji i grafika. Postacie również wyglądają atrakcyjnie. Ciekawą opcją jest system walki non target.

No pograłem już troszkę i muszę przyznać, że gra jest świetna :D tylko mam słaba kartę graficzną i postacie które przebiegają koło mnie są czarne.. takie jednolite, ale jak na nie najade to po paru sekundach pojawia sie tekstura :D wiec dam rade :D ja zacząłem grę Berser'kiem i rasą Human jak na razie :D zapowiada się fajna zabawa :D jednak chce już lepiej wyglądać :D bo te szmatki mnie denerwują :D

Opublikowano

No na początkowych poziomach tak jest niestety . Tere ściągnąłem z 2 miechy temu ale grałem z 4 - 5 h , bo trzeba cisnąć w lola . Ale teraz zacznę więcej grać . Mam human slayer i popori lancer . Są to bardzo fajne postacie oczywiście je polecam

EDIT:

UP : pobierasz i grasz normalnie , ale tylko możesz stworzyć 2 postacie na serwer , a serwerów jest sporo i nie wiem ile kosztuje premium

BUMP

Opublikowano

No na początkowych poziomach tak jest niestety . Tere ściągnąłem z 2 miechy temu ale grałem z 4 - 5 h , bo trzeba cisnąć w lola . Ale teraz zacznę więcej grać . Mam human slayer i popori lancer . Są to bardzo fajne postacie oczywiście je polecam

EDIT:

UP : pobierasz i grasz normalnie , ale tylko możesz stworzyć 2 postacie na serwer , a serwerów jest sporo i nie wiem ile kosztuje premium

Leasy no to może kiedyś się uda spotkać i pograć :D jak narazie ciskam i mam 8 lvl! :D jest zajebiscie :D poznałem kilka gości z Tunezji aż :D ciekawa gra nie powiem :D jednak interesuje mnie ktory tu jest maksymalny poziom?

Opublikowano

Pobiera się Tera Online za darmo, również jest darmową grą.

Yostio0, jaki serwer?

Gram/grałam High Elfką -> Sorcererką, mam 42 lvl i jakoś nie mam ostatnio czasu na granie w to, zrobiłam również Castanica -> Berserkerkę, Elin -> Mystica. Te trzy klasy najbardziej podobają mi się.

Gra jest dopracowana, świetny klimat, genialna grafika! Jedyne, co mnie denerwuje to to, że czasami większości misji nie zrobię, bo oduczyłam się grać, tzn., jest mi ciężko, bo zrobiłam sobie długą przerwę od Tery i coś nie potrafię robić kombinacji ze skillami, padam na jednym potworku... Trzeba na nowo przyzwyczaić się.

Rasa niewiele daje, więc nie ma to jakiegoś wielkiego znaczenia przy wyborze profesji.

Rekordów swoich nie mam, więc nie mam czym pochwalić się... ;p

Podsumowując, warto zagrać w tą grę.

Opublikowano

Pobiera się Tera Online za darmo, również jest darmową grą.

Yostio0, jaki serwer?

Gram/grałam High Elfką -> Sorcererką, mam 42 lvl i jakoś nie mam ostatnio czasu na granie w to, zrobiłam również Castanica -> Berserkerkę, Elin -> Mystica. Te trzy klasy najbardziej podobają mi się.

Gra jest dopracowana, świetny klimat, genialna grafika! Jedyne, co mnie denerwuje to to, że czasami większości misji nie zrobię, bo oduczyłam się grać, tzn., jest mi ciężko, bo zrobiłam sobie długą przerwę od Tery i coś nie potrafię robić kombinacji ze skillami, padam na jednym potworku... Trzeba na nowo przyzwyczaić się.

Rasa niewiele daje, więc nie ma to jakiegoś wielkiego znaczenia przy wyborze profesji.

Rekordów swoich nie mam, więc nie mam czym pochwalić się... ;p

Podsumowując, warto zagrać w tą grę.

Gram na Arkadii bo podobno dużo Polaków ;D ale jak na razie ani jednego nie miałem okazji spotkać :D

Opublikowano

Również grywam/grywałam na Arcadia, sporo jest polaków, zwłaszcza w legionie "Legion Cawo", jakoś tak :)

Opublikowano

Również grywam/grywałam na Arcadia, sporo jest polaków, zwłaszcza w legionie "Legion Cawo", jakoś tak :)

Co ty do mnie mówisz wogóle :D ja na razie nie ogarniam co gdzie jest nawet :D i mam problem z misją na konia -.- niby od 10 jest a ja nic nie mam..

Opublikowano

Co ty do mnie mówisz wogóle :D ja na razie nie ogarniam co gdzie jest nawet :D i mam problem z misją na konia -.- niby od 10 jest a ja nic nie mam..

od 11 jest. musisz pogadać z typkiem i polecieć ptakiem do miasta, wtedy dostaniesz ;P

Opublikowano

od 11 jest. musisz pogadać z typkiem i polecieć ptakiem do miasta, wtedy dostaniesz ;P

No już wiem wiem :D mam 12 już i mam kłonika :D xDD I to nie jest PTAK! :D a tak a propo tych pegazów to można mieć je tak żeby sobie samemu latać ? a nie tylko przy podróżach?

Opublikowano

No już wiem wiem :D mam 12 już i mam kłonika :D xDD I to nie jest PTAK! :D a tak a propo tych pegazów to można mieć je tak żeby sobie samemu latać ? a nie tylko przy podróżach?

Niestety, ale one są tylko do 'podróży' między miastami :p

Opublikowano

Zdecydowanie za duzo emotek.

Co do klasy, warek dobry, mozna tankowac, calkiem spoko sie gra

Kolega chyba dużo emotek nie widział :D wiem wiem tak jak gimbaza trochę.. ehh.. co do warrior'a d ciekawa postać nie mam zastrzeżeń bo naprawdę nie którzy gracze świetnie go opanowują :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...