Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] jak to zbugowac

wyjazdwpolee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak to zbugowac zeby 40 fm dostac a nie przykładowo 12 fm i ten syf ?

Zrobilem tak ze zapełniem rozne.. a w głownych było miejsce wzielem to dostalem 14 fm i syf -_-..

Jak to zbugowac?

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Nie da sie zbugowac tego w World Serverze masz ustawione ze zdanej minigry masz np 40% na wygranie fm i np. 60% na wygranie jakiegos syfu .Jednym slowem mowiac nie da sie.

@Down

To ma poprostu szczescie??

nostaleh.png
Opublikowano

Nie da sie zbugowac tego w World Serverze masz ustawione ze zdanej minigry masz np 40% na wygranie fm i np. 60% na wygranie jakiegos syfu .Jednym slowem mowiac nie da sie.

Jakos typ .. Normlanie za 20x5 ciągnoł po 40 fm..

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Kolega czy aby nie chodzi ci o te zbugawanie że masz swój tartak i ktos zrobił u cb 20x5 to wtedy jest te 40 fm'ów

Opublikowano

no właśnie :/ jeśli tak to musisz mieć zapełnione różne jak mówisz i paczkę tak samo i klikasz cały czas na 5 nagrodę i dostajesz ale to musisz mieć swój tartak nie da się wyciągnąć 40 FM u kogoś na 20x5 :/

Opublikowano

zapelniasz cale eq np kurczakami i paczki pierwszymi nagrodami

wtedy musisz miec choc 1fm w eq i wtedy z plonu leca same fm

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

To własnie mam swoj tartak poziom 3

I jest skrzynka z poziom 5 , a ja klkiam ze odrazu te 20 do plonu sie nabija i mam z 12 fm i syf

To jak ja mam to zrobic ?

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

To własnie mam swoj tartak poziom 3

I jest skrzynka z poziom 5 , a ja klkiam ze odrazu te 20 do plonu sie nabija i mam z 12 fm i syf

To jak ja mam to zrobic ?

zapelnij plecak "Rózne" np kurczakami pamietaj zeby nie byly to itemki z tartaku

zapelnij paczki nagrodami pierwszego poziomu jak to zrobisz kup 1fm na nb i odbieraj nagrody 5 wtedy bd ci lecialy same FM

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...