Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Top up

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecne są od 25 czerwca. Mi się zmieniało co wtorek, ale widocznie znów coś spie**zyli, bo się nie zmieniają. -.-'
A tak w ogóle to jest chyba dalej losowe, bo na drugim koncie mam inne oferty, inne samochody itp.

Opublikowano

Na normalnym koncie mam tylko chevrolety. Na koncie, założonym minute temu też. Na starym koncie, założonym z rok temu podobnie.

Takie pytanie mam jeszcze:

Chevrolet Camaro ZL1 jest dobry ? Opłaca się go brać, czy czekać na co innego ?

Opublikowano

Chevrolet Camaro ZL1? Wg mnie najlepszy w nim jest wygląd i tyle, jest to średni i bardziej kolekcjonerski wóz. Mówię tak dlatego, bo w żadnej klasie nic nie zawojuje. Nie pamiętam dokładnie czy jest w B czy w A klasie, ale do owych klas jest mnóstwo lepszych aut.

Z resztą przetestuj sam za pomocą tego: http://www.mpcforum.pl/topic/726711-200613-tachkamenyalka-v38/

Opublikowano

Camaro ZL1 to dobry wóz do pościgów, ale to trochę słaby prezent, zdarzają się o wiele lepsze wozy.
Ja bym na twoim miejscu poczekał.

Opublikowano

Od rana nie zmieniły się Top upy, jaka szansa, że zmienią się jutro ? Jeżeli nie jutro to kiedy ? Jest to dla mnie ważne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...