Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Zmiana spawner'u! (na nietypowy)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak zrobić spawner który spawuje moby np z nazwą zmutowany zombiak? Potrzebuje to na serwer. Chciałbym spawner zombiaków z diaxowym eq + nazwą zmutowany zombiak :P

P.S Wiem jak zmienić na zwyczajnego moba. /spawner

sygnamv.png

Opublikowano

Raczej taki spawner nie zrobisz. Nie ma takiego pluginu, lecz możesz użyc pluginu EpicBoss lub jakiegoś innego, który spawnuje danego potwora z daną nazwą w danym czasie na danym miejscu.

Opublikowano

Raczej taki spawner nie zrobisz. Nie ma takiego pluginu, lecz możesz użyc pluginu EpicBoss lub jakiegoś innego, który spawnuje danego potwora z daną nazwą w danym czasie na danym miejscu.

no dokładnie tak jak kolega wyżej napisał, ogarnij ten plugin a bedziesz mógł zrobić to o co ci chodziło

Opublikowano

już Ci mówie musisz postawić zwykły spawner i patrząc na nie go wpisz komende /spawner

i wyskakuja ci różne spawnery giant to zmutowany zombie

liczne na Lubie to ;)

|_________________________________|

do tego jest potrzebny plugin essientals

|_________________________________|

Opublikowano

plugin epicboss służy do tworzenia bossów w danym miejscu - nie ustawisz tam jakiegoś spawneru który działa w normalny sposób + zombie maja diax eq...

Pluginy to chyba zombie apocalypse myminez clonez i tym podobne nie wiem który to plugin dokładnie ale wiem że jest taki plugin.

Bez reklam fb

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...