Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Siemanko Co zrobic

Patus12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem mam słabego kompa i mi strasznie tnie na dt (5 piętro) mam 7fps moje podzespoły kompa

Procek: amd sempron 2.0 MHz

Ram: 1gb ddr1 ;)

Karta Graficzna:Ati radeon 9550/x1050 series

Jeżeli wiecie co moze mi pomuc powiedzcie w kometarzach co moge dokupic/wymienic

P.S super by było jak dalibyśćie linki na allegro/ceneo z podzespołami do kupienia

Za odp będą lajki

Opublikowano

mozesz jeszcze pobrac program TuneUp Utilities.

Poszukaj na google wersje z crackiem ;)

a nie mozna czegoś dokupić bo juz uzywałem tego programu kompa mam czystego dokupić np karte graficzną

Opublikowano

Procek - kosz, ram - z 4 Gb, karta wyrzucenie albo wymiana. Dziwnie to zabrzmi, ale Metin ma "duże" wymagania jakby nie patrzeć... Nie na każdym kompie pójdzie ;x

Opublikowano

Procek - kosz, ram - z 4 Gb, karta wyrzucenie albo wymiana. Dziwnie to zabrzmi, ale Metin ma "duże" wymagania jakby nie patrzeć... Nie na każdym kompie pójdzie ;x

a na jakiego procka wymienic?

Opublikowano

2 rdzenie przynajmniej. Ale jak już wymieniać kompa, to od razu raz a porządnie. Core i3/i5/i7 2.2 GHz to takie min. wg mnie. 4-16 GB tam. Karta grafiki - Radeon to był i jest od zawsze syf dla mnie. GeForce 480+.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...