Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer + ankieta

Serwery na 1.6  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy aktualizacja serwera na 1.6 to dobry pomys?? mowa o serwerach non-premium/premium

• Tak, bardzo b?dzie wi?cej graczy
    • Nie, nie wydaje mi si?
    • To jedna wielka lipa zostaje na 1.5.2
    • szukam serwera only 1.5.2
    • Koniec z MC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście szukam serwera only 1.5.2, albo sam zrobię taki bo tyle co jest pie******* się z tym to nie warto o jakieś głupie konie... i inne takie duperela. Lepiej wgrać mody nwm co innego ale to to po prostu jedno wielkie go***

Proszę pisać dla czego wybraliście dany punkt dla jasności, a najbradziej dlaczego opcje nr 1.

Ci co wybrali opcje nr 1 to już wam odpowiadam JAK do cholery jasnej może grać więcej osób jak 60-70% nie ma 1.6 ? myślenie.

banner.gif

Najlepszy OTS !!! Rejestrując się przez ten link zyskujesz!!!

Znawca
Opublikowano

Żal mi takich ludzi jak ty. Ta gra zawsze była płatna, teraz tylko pozbyli się piractwa. Wersje 1.6+ są tylko dla premium, non-premium może sobie testować Minecraft'a do wersji 1.5.2, dalsze wersje są zarezerwowane tylko dla uczciwych graczy. ;)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Ten temat mówi chyba o aktualizacji serwera, tak?

No więc moje zdanie jest takie: dopóki nie będzie stabilnej wersji bukkit 1.6 to nie ma co uaktualniać. Chyba, że ktoś chce się pozbyć mapy i swoich graczy. Oczywiście, nie mówię, że to pewne, ale za to bardzo możliwe i takie przypadki są już znane.

Opublikowano

ankieta i temat miała na celu przybliżenie graczom/H@ serwerów czy warto aktualizować.

Ps. Do pana Ex. jak by mc było tylko dla premium to serwerów tyle by nie stało to moje zdanie.

A nowi gracze ( większość dzieci ) by nie było dzięki czemu serwery były by tak samo opłacalne jak cs... czyli opłacić i dopłacic w większości <

banner.gif

Najlepszy OTS !!! Rejestrując się przez ten link zyskujesz!!!

Opublikowano

To jedna wielka lipa zostaje na 1.5.2

Tak zostaje na 1.5.2 ;>

Nie dam rady odpalić lunchera..Koni nie ma! Jakaś kompletna masakra! ;\

Hm..A może jednak. No nie wiem na razie zostaje na 1.5.2

8wlpa9.jpg

Opublikowano

Lol jedna wielka lipa z tym (jeżeli chodzi o samego minecraft'a) Było by dobrze, gdyby nie optymalizacja. Na 1.5.2 na 35 modach (bez Optifine!) mam 60 FPS. Teraz bez modów mam 11-30. Poczekam jeszcze jak wyjdzie coś typu Optifine, albo przejdę na Linuxa (ostateczność), bo stabilniej cały system chodzi.

Opublikowano

Oh god. Zawsze, zawsze przy każdej aktualizacji powstaje kilka takich tematów na tym forum. Gracze przyzwyczają się do 1.6, administratorzy serwerów czekają tylko na stabilną wersję craftbukkita (bądź innego silinka), który umożliwi znakomite działanie serwera bez żadnych błędów.

Poczekaj miesiąc i już serwerów na wersję 1.5.2 nie będzie tak dużo jak jest teraz.

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Serwerów na 1.5.2 nie będzie bo ludzie wymyślili masę sposobów na ominięcie tego, chociażby poprzez wymienienie folderu .minecraft czy wykorzystanie nowego launchera. Możliwe że mojang zmienił hosting i przez to tyle zamieszania.

708121422388637873334.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...