Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki CMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje CMS na serwer Minecraft chodzi mi żeby był system newsów miejsce na filmik z YT i takie tam

Nie za bardzo mi odpowiada WordPress ponieważ to jest raczej pod bloga!

I jeszcze przydało by się by do tego CMS były jakieś szablony

Cześć...

Opublikowano

WordPress to nie jest tylko system CMS dla blogów, oferuje on najwięcej darmowych wtyczek i szablonów. Wypróbuj także Joomla!, również ma wielką społeczność.

Opublikowano

Oczywiście że WordPress ! To wedłu mnie najlepsze rozwiązanie pod owy serwer. Posiada od mase wtyczek, na status serwera, skiny graczy itp. itd. Wiem że z stylami nie jest za ciekawie bo pod MC akurat wielu ich nie ma.

Co do JOOMLA! jest to poteżny skrypt który nie jest łatwy w obsłudze. Tak samo ze stylami, pod MC znak tylko jeden :(.

Oblukaj też Drupal.

Nie wiem co to takiego ale jakiś CMS pod Minecrafta, warto oblukać: http://craftsite.pl/forum/index.php?/topic/56009-innecms-strona-dla-serwera-download/

Pozdrawiam !

gra.png

Opublikowano

Polecam LekkiCMS.

Łatwo i szybko dostosowuje się szablony pod ten CMS.

897771404427433574016.png

Opublikowano

Zleć komuś, lub jak umiesz HTML, CSS i odrobine PHP to sam zrób.

Proponowałbym Tobie własną strone, nie jakieś tam kogoś CMSy Tylko własne, sam zrobiłbyś sobie sms shop, dodawanie newsów połączony z MySQL i napewno połączenie z serwerem, ja znam taki kodzik, który wyświetla kto gra, ile gra, na jakim serwerze itd.

Pzdr.

Everybody lies

uSQEFZv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...