Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Infestation

Baldach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z zakupem War Z. kupiłem go w promocji za 7,50$, kupiłem pasysafecarda za 20zł i miałem na drugim 15zł to wpisałem swój majl (na o2) wybrałem sposób płatności wpisałem piny z paysafecarda i wszystko ok i na majl ma mi przyjść key do War Z. Kupiłem grę około 18:10 2013,07,02 do teraz nie otrzymałem majla. Kolega dzień wcześniej kupił War Z i mu normalnie przysłali na o2 do spamu, a mi nic. Co mogę z tym zrobić?

Opublikowano

Kupiłeś WarZ ze steam ?
~ bo jeśli tak , to od jebałe* coś dobrego :) Gry kupione ze Steam , pojawiają się od razu w bibliotece.

Peace.

2a0n993.png

MetroCraft... Nie możesz tego przegapić... !

Opublikowano

Kupiłeś WarZ ze steam ?

~ bo jeśli tak , to od jebałe* coś dobrego :) Gry kupione ze Steam , pojawiają się od razu w bibliotece.

Peace.

Dokładnie najlepiej kupić ze steam ;)

A co do tamtego poczekaj chwilę , sprawdź czy podałeś wszystko właściwie itp ,a jak nie spróbuj napisać do supportu

Opublikowano

Dokładnie najlepiej kupić ze steam ;)

A co do tamtego poczekaj chwilę , sprawdź czy podałeś wszystko właściwie itp ,a jak nie spróbuj napisać do supportu

nie zgodzę się z tym, jeśli gra mu się nie spodoba to zawsze może sprzedać a kupione warz z oficjalnej strony można podpiąć do steama ; >

http://infestationmmo.pl/instrukcja-jak-dodac-the-war-z-na-steam/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...