Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokuje wam płytę główną

BonzoHacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu się dzieje? Nie słyszeliscie co zrobiłem z jednym hejterem? Zablokowałem mu płytę główną na hasło i teraz nie odpali komputera , a tutaj żaden informatyk nie pomoże . Więc albo usuwacie te głupie avatary albo z wami będzie to samo . Radzę mnie słuchać , bo w najgorszym wypadku zhackuje forum i koniec kropka.

PS : Pluje na was hejterzy , dosłownie .

Opublikowano

Jeżeli chciałeś być zabawny to Ci coś nie wyszło :] Zaraz dostaniesz bana po zakresie IP i się skończy głupia zabawa.

Opublikowano

e bonzo sie nie bulwersuj, bo bede musial cie skasować.

Opublikowano

Jeżeli chciałeś być zabawny to Ci coś nie wyszło :] Zaraz dostaniesz bana po zakresie IP i się skończy głupia zabawa.

ip wielokrotnie zmienia się w całości, więc żadne śmieszne bany na zakres nie są skuteczne.

Opublikowano

Zablokuje ci płytę głowną , nie będziesz na forum publicznym obrażał Bonzo . Pożegnaj się z komputerem i ukochanym metinem .

Opublikowano

bonzo przypominam ci, że jak sie nie uspokoisz to cie bede musial skasować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...