Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] AfanduMT2

xShinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!.

Zapewne pamiętacie serwer o nazwie AfanduMT2. Był to naprawde świetny priv, i wiele graczy pragnie reaktywacji tego serwera. Nie mam kontaktu z twórcą tego serwera, ale chciałbym poruszyć dyskusje na jego temat (serwera). Ilu z was pragneło by reaktywacji takiego serwera? Ilu z was chciało by zagrać jeszcze raz na tym serwerze? Wyrażajcie zdanie na ten temat tutaj. Chciałbym żeby wielu z was się wypowiedziało.

Pozdrawiam
Shinek :)

Opublikowano

hehehee nom i znów is za free a ceny dla bogaczy takim tak serwer Yao <3333 Amaterasu !

Opublikowano

Fajny serwer , miałem tam chyba 95 lvl , byłem gotowy wymienić eq na Yitianie za eq na Afandu , wbiłem następnego dnia , a serwer OFF ;/

.

Opublikowano

Był zajebisty serwer <3 G00D ty tam navi miales z tego co pamietam :D

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

G00D, Ty to miałeś range górnika haha, zawsze na tsie sie z tego śmialiśmy ^^. Ja nie pamietam dokladnie jaki nick mialem ale chyba Shinek, ninja dagger. 1szy strumki miałem :3. I te czasy gdy gildijnie sie łowiło rybki zeby strumki ulepszyć, ajj. Trzeba zorganizować kogoś ogarnietego który postawi taki serwer. G00D mógłbym poprosić o jakiś kontakt do Cb na PW? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...